Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor

Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor

Novi 24-inčni monitor s Full HD rezolucijom od BenQ-a cilja na poslovni sektor, institucije i državnu upravu.

BenQ je tajvanska kompanija koja je vrlo dobro poznata kod nas po svojim monitorima prihvatljive cijene za korisnike, iznimno dobro se nosivši s velikom konkurencijom. BL2405PT model tako su sada odlučili namijeniti poslovnim i korisnicima u državnoj službi, imajući u fokusu njegovu ergonomiju, udobnost i fleksibilnost za svakodnevne zadatke.

Iako nema previše informacija o njegovom opcijama, ovaj monitor dolazi s kompanijinom tehnologijom za smanjenje štetne emisije plavog svjetla, postolje koje omogućava okretanje u uspravnom položaju, nagib, okretanje i visinu. Dva zvučnika dolaze sa snagom od dva vata, a sam monitor ima certifikate Energy Stara i TCO-a (sedma inačica) kojom se obećava njegova "zelena" strana. Njegova potrošnja u Eco načinu iznosi 20 W, dok je u klasičnom 33 W.

Što se tiče specifikacija, ovaj 24-inčni Flicker-free model s TN panelom sadržava Full HD rezoluciju, 72 posto NTSC gamut boja, tipično osvjetljenje od 250 cd/m2, 1000:1 kontrast i kut gledanja od 170/160. Po pitanju portova tu su klasični HDMI, DisplayPort i VGA.

Benq BL2405PT 2

Trenutno nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ovog modela. Našu recenziju njihovog Benq GW2765HT monitora možete pročitati na ovoj stranici.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.