Thecus ažurira liniju NAS-ova s modelom N2810 Pro

Thecus ažurira liniju NAS-ova s modelom N2810 Pro

N2810 Pro NAS je zapravo ažurirana verzija njihovog N2810 s dvostruko više jezgri.

Ova nadograđena verzija opremljena je s Intel Celeron N3160 procesorom s četiri jezgre (1,6 GHz s boostom do 2,08 GHz) i 4 GB DDR3 radne memorije (proširivo do 8 GB). U usporedbi s prošlim modelom, ovaj model ima dva puta više memorije i dvostruko veći broj jezgri procesora, pružajući istu potrošnju CPU-a. Ovaj NAS od dvije ladice za diskove namijenjen je potrebama malih ureda i privatnih korisnika. 

Podržava AES-NI enkripcijski engine kako ponudio što veće performanse i jaču zaštitu, a sposoban je i za 4K multimediju. Thecus System Failover brine se da se ne prekine dostupnost podataka. U slučaju pogreške sustava ili mreže ili neki od drugih nepredviđenih okolnosti, ovaj sustav automatski usmjerava operacije na drugi Thecusov NAS (ukoliko ga korisnik ima) koji se potom smatra kao glavni NAS.

Thecus OS7 Fea N2810 pro

Radi na njihovom novom i ojačanom sustavu pod imenom ThecusOS 7.0. Nove opcije u ovom sustavu uključuju Photo Station, File Center i Thecus App Center. Omogućen je i zaštićeni pristup s daljine putem VPN-a, dok je za što brže transfere kompanija ugradila dva LAN porta za agregaciju linka. Uz to, podržani su sustavi cloud backupa poput DropBoxa, Amazona S3 i ElephantDrivera. Po pitanju USB sučelja, N2810 Pro dolazi s tri USB 3.0 porta (jedan na prednjoj i dva na stražnjoj strani). Na stražnjoj strani su još prisutni i HDMI 1.4b, DisplayPort 1.1a i SPDIF port. S njim u paketu dolazi i Acronisov backup softver i Intelova zaštita protiv virusa.

N2810PRO ANGLE LARGE1

Početak isporuke diljem svijeta očekuju se od 30.lipnja. Njegova cijena za sada je nepoznata.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thecus ažurira liniju NAS-ova s modelom N2810 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.