Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3

Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3

Japanska kompanija najavila je treću verziju svog CPU hladnjaka Scythe Kabuto, mijenjajući dizajn heatsinka.

Treća verzija njegovog hladnjaka za procesora također je dobila i promjenu heatsink strukture, dolazeći sada sa hibridnim sustavom toplovodnih cijevi. Sustav se sastoji od dva 6 mm i tri 8 mm toplovodne cijevi od visokokvalitetnog bakra. Tri cijevi su smještene na sredini, dok dvije dodatne se nalaze na vanjskoj strani. Razlika u odnosu na prethodnika je i to što je kompatibilan s high-end memorijskim modulima. 

Scythe Kabuto 3 CPU cooler 2

Uključen je 120 mm PWM ventilator iz GlideStream serije, smanjujući tako otpor zraka i buku kod rada (raspon od 4 do 28 dBA). Ventilator radi na brzini od minimalnih 300 do 1400 RPM-a (okretaja u minuti), pružajući zračni protok od 12.93 do otprilike 79 CFM-a. Svojim dizajnom podržava hlađenje i komponenata matične ploče poput čipseta i memorijskih modula.

Zahvaljujući dizajnu omogućena je ugradnja i u kompaktna kućišta. Kabuto 3 opremljen je s sustavom za montiranje tako da bi instalacija bila što brža i jednostavnija, bez obzira na sockete. Podržava Intelove sockete LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366 te AMD-ove sockete AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 and FM2+.

Scythe Kabuto 3 CPU cooler

Scythe Kabuto 3 dostupan je na europskom tržištu po preporučenoj cijeni od 38 eura (oko 283 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3 - VidiLAB - QR Code Friendly