Roccatov novi gaming lapboard, Sova, dostupan u dvije verzije

Roccatov novi gaming lapboard, Sova, dostupan u dvije verzije

Nova Sova predstavlja kompanijin prvi proizvod u Roccat Sova Gaming Board liniji

Više od desetljeća prostor dnevnog boravka je pripadao domeni konzolaškog gaminga. U prostor dnevnog boravka tako slijeće i Sova gaming lapboard, pomažući u prenosivosti i udobnosti gaminga. Sama Sova tako ulazi u društvo postojećih lapboarda poput Razerovog Turreta i Corsairovog Lapdoga, nudeći neke zanimljive opcije.

Roccat Sova lapboard

Dolazit će u varijaciji s membranskom i mehaničkom tipkovnicom. Sadrži dva USB porta za spajanje drugih uređaja (poput headseta), kanal za kabel miša i zamjenjivu ugrađenu podlogu za miš i jastučiće. Velika pažnja posvećena je i ergonomiji i udobnosti, dolazeći s ergonomskim odmorištem dlana koji se također može zamijeniti. Omogućene su multimedijske opcije, a u Sovu je ugrađeno i 512 kB memorije i 1000 Hz površinskog procesuiranja kako bi jednostavno "letjela" bez problema. Napredni anti-ghosting s N-key rolloverom brine se da se pritisnuti signali ne izgube. Što se tiče težine, ona mu je 2350 grama.

Roocat sova 2
Cijena membranske verzije Sove iznosi 150 eura (oko 1.129 kn), dok one s mehaničkom tipkovnicom je 200 eura (oko 1.506 kn). Putem prednarudžbe ovog proizvoda kompanija će na poklon kupcu dati i Kova miš.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Roccatov novi gaming lapboard, Sova, dostupan u dvije verzije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.