Proizvođač napajanja FSP među novim proizvodima na Computexu najavio i novu seriju Dagger

Proizvođač napajanja FSP među novim proizvodima na Computexu najavio i novu seriju Dagger

Na nadolazećem Computexu u Taipeiu bit će prisutan i FSP, poznat po svojim napajanjima.

FSP će na Computexu koji počinje od 31.svibnja predstaviti ekološki prihvatljiva napajanja, razne PV invertere, napajanje za kućni server i novu SFX liniju zvanu Dagger.

Najavljena je EMERGY 1000/3000 linija proizvoda, koji uključuju efikasno rješenje za pohranu napajanja bez ventilatora. Svi modeli imaju dual AC/PV input, omogućujući jednostavno punjenje 600 watta i 1.5 kW inverter. Ovaj prijenosni uređaj dolazi s drškom zbog čega svojim izgledom podsjeća pomalo na putne kovčege.

Njihov Ion Mate predstavlja, prema navodima kompanije, prvo komercijalno riješenje koje pruža zaštitu protiv pada strujnih mreža. Ovaj uređaj se navodi kao standalone, all-in-one energetski sustav pohrane koji se može iskoristiti i u svrhe solarne energije. Ion Mate koristi dugotrajnu litijum ionsku fosfornu bateriju. DC-AC inverteri omogućavaju konverziju baterije u struju u kući, što će dodatno pomoći u jednostavnom radu.

FSP ion mate energy storage

U svojoj liniji PV invertera je uključen Grid-tied inverter, off-grid inverter s backupom, micro inverter i hibrid s backupom. Navedeni inverteri predstavljaju dobro riješenje za instalaciju PV panela i backup sustav, a rade i dobro sa solarnim panelima. Među najavama proizvoda je i HySpirit serija hibridnih invertera koji pruža različite opcije za uštedu energije.

Predstavljeno je napajanje za kućni server od 500 W u Twin seriji. Ono je kompatibilno sa standardnim ATX oblikom, sadržavajući dva lako zamjenjiva napajanja. U slučaju da zakaže jedan, tu je drugi koji preuzima stvar. Putem softvera pokazuje se koja je vrsta zaštita uključena. Na njemu je i nekoliko LED indikatora koji se koriste za upozorenja, dok je napajanje opremljeno garancijom od pet godina.

FSP twins 500 psu

Zadnji najavljeni proizvod je nova serija "Dagger" SFX napajanja. U nju ulaze napajanja od 500 W i 600 W s 80 Plus Gold certifikatom i potpunim modularnim dizajnom kablova. Korišteni su japanski kondenzatori i 80 mm ventilator s oštricama dvostrukih ležajeva. Kompanija je spomenula i kako zahvaljujući kapacitetu, ova napajanja mogu bez problema napajati VR-ready računala.

FSP dagger psu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Proizvođač napajanja FSP među novim proizvodima na Computexu najavio i novu seriju Dagger - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.