Style linija AOC-a upotpunjena novim ultra tankim QHD monitorom

Style linija AOC-a upotpunjena novim ultra tankim QHD monitorom

AOC u svoju Style liniju monitora dodaje novi 27-inčni monitor sa svojim ultra tankim dizajnom skoro bez okvira i asimetričnim postoljem.

27-inčni AOC Q2781PQ dolazi u ultra tankom izgledu zahvaljujući novom četverostranom dizajnu skoro bez okvira sa 5.7 mm crnim okvirom na gornjoj, lijevoj i desnoj strani i 6.25 mm debelim okvirom na doljnjoj strani.

AOC Q2781 2

Osim svog elegantog dizajna, ovaj monitor karakterizira i moderan AH-IPS panel koji stvara široki kut gledanja od 178 stupnjeva i osigurava briljantne boje uz 100 postotnu sRGB podršku boja i ravnomjernost boja iz bilo kojeg kuta gledanja. AOC Q2781PQ dolazi i s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela) i s više od 3.6 milijuna piksela od čega će najviše koristi imati oni koji se bave uređivanjem slika ili video materijala.

AOC Q2781

Korisnici koji često provode duže vrijeme ispred ekrana imat će koristi od ugrađene AOC Flicker-FREE tehnologije koja regulira svjetlinu monitora i tako smanjuje titranje ekrana koje često uzrokuje nelagodu i umor očiju.  Monitor ima ugrađen niz ulaza kao što su DiplayPort, dva HDMI i D-Sub ulaz.

AOC Q2781 3

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi AOC dostupan je kod distributera AOC monitora po cijeni od 2.619 kuna (bez PDV-a).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Style linija AOC-a upotpunjena novim ultra tankim QHD monitorom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.