Steelseries najavio novu mehaničku tipkovnicu, Apex M500, za 120 eura

Steelseries najavio novu mehaničku tipkovnicu, Apex M500, za 120 eura

Apex M500 tipkovnica predstavlja nasljednika njihovog 6Gv2 modela, namijenivši je gamerima s fokusom na eSports natjecanja.

Nova tipkovnica SteelSeriesa dolazi s Cherry MX Red switchevima, koji je broj jedan odabir profesionalnih gamera širom svijeta. Mehanički switchevi Cherry MX Red pružaju iznimnu konzistentnost i izdržljivost, garantirajući 50 milijuna pritisaka tipki. U usporedbi s membranskim tipkovnicama to je i do 5 puta duže. Podržava i napredne opcije anti-ghostinga i N-Key rollover koji se brinu da se ne izgube signali više pritisaka tipki odjednom.

Jedna od razlika u usporedbi s njihovim prvim modelom mehaničke gaming tipkovnice, 6Gv2, je i ta što Apex M500 ima plavo LED osvjetljenje po tipki, koje se može putem SteelSeries Engine softvera dodatno modificirati, nudeći opcije poput svjetline i tempa.

apexm500 keyboard design merged 02

Od ostalih detalja pruža i potpuno programiranje po tipki, neograničene profile i stvaranje macroa i njihovih on-the-fly sustava. Njegov tanki i minimalistički dizajn osigurava jednostavnost korištenja, a omogućen je i jednostavni cable managment. Ova standardna tipkovnica od 104 tipki dolazi s kablom dužine od dva metra. Težina mu iznosi 1,2 kg.

Cijena za europsko područje joj iznosi 120 eura, što je oko 895 kn po današnjem tečaju. Postala je dostupna za kupovinu, no već je razgrabljena. Zainteresirani mogu ostaviti mail adresu na službenoj stranici za obavijest kad bude ponovno dostupna.

Našu recenziju tipkovnice u sličnom cjenovnom rangu, Cooler Master Trigger Z, možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Steelseries najavio novu mehaničku tipkovnicu, Apex M500, za 120 eura - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.