Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti

Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti

Kompanija Thermaltake predstavila je verziju 12 svog Riing Silent CPU hladnjaka.

Thermaltake kompanija poznata je po svojim proizvodima kućišta (nedavno predstavivši dva kockasta modularna kućišta), napajanja i solucija za hlađenja sada predstavlja novi hladnjak dizajniran za korištenje s high-end memorijom i matičnim pločama.

Riing Silent 12 posjeduje PWM opciju pomoću koja dopušta matičnoj ploči da ventilator radi točno onom brzinom koja je potrebna. Zahvaljujući svojem 11 fan-blade (11 lopatica na ventilatoru) dizajnu ovaj 120mm ventilator znatno pojačava protok zraka, dok implementirano hidrouličko ležište garantirana što tiši rad. 11 lopatica na ventilatoru rađeno je s ciljem da se stvori veliki volumen zraka koji prolazi kroz toplovodnu cijev u bilo kojem kutu. Njegov okvir usmjerava zračni protok prema srednjem dijelu lopatica, pritom stvarajući efekt kompresije.

pic1b

Što se tiče buke, Riing Silent 12 uključuje efekte anti-vibracije, prigušenje i apsorbiranje zvuka, a s kablom niske buke (LNC) smanjuje buku za 29 posto na 13.4 dBA i 50 posto brzine ventilatora. Na punom opterećnju s Intel Core i7-4770K procesorom drži temperaturu između 30 i 32,5 stupnjeva.

pic9a

Aluminijska rebra su 0,4 mm tankoće, s razmakom od 2,2. Četiri toplovodne cijevi su rađene od bakra, te su u direktnom kontaktu s CPU-om. Posjeduju i patentirani Riing LED, koji je vidljiv iz svih kuteva te anti-vibracijske držače s 80 posto zaštite za sva četiri kuta.

Dostupan je u plavoj i crvenoj boji.

mainrd

Našu recenziju njihovog Frio Silent 12 hladnjaka možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti - VidiLAB - QR Code Friendly