Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti

Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti

Kompanija Thermaltake predstavila je verziju 12 svog Riing Silent CPU hladnjaka.

Thermaltake kompanija poznata je po svojim proizvodima kućišta (nedavno predstavivši dva kockasta modularna kućišta), napajanja i solucija za hlađenja sada predstavlja novi hladnjak dizajniran za korištenje s high-end memorijom i matičnim pločama.

Riing Silent 12 posjeduje PWM opciju pomoću koja dopušta matičnoj ploči da ventilator radi točno onom brzinom koja je potrebna. Zahvaljujući svojem 11 fan-blade (11 lopatica na ventilatoru) dizajnu ovaj 120mm ventilator znatno pojačava protok zraka, dok implementirano hidrouličko ležište garantirana što tiši rad. 11 lopatica na ventilatoru rađeno je s ciljem da se stvori veliki volumen zraka koji prolazi kroz toplovodnu cijev u bilo kojem kutu. Njegov okvir usmjerava zračni protok prema srednjem dijelu lopatica, pritom stvarajući efekt kompresije.

pic1b

Što se tiče buke, Riing Silent 12 uključuje efekte anti-vibracije, prigušenje i apsorbiranje zvuka, a s kablom niske buke (LNC) smanjuje buku za 29 posto na 13.4 dBA i 50 posto brzine ventilatora. Na punom opterećnju s Intel Core i7-4770K procesorom drži temperaturu između 30 i 32,5 stupnjeva.

pic9a

Aluminijska rebra su 0,4 mm tankoće, s razmakom od 2,2. Četiri toplovodne cijevi su rađene od bakra, te su u direktnom kontaktu s CPU-om. Posjeduju i patentirani Riing LED, koji je vidljiv iz svih kuteva te anti-vibracijske držače s 80 posto zaštite za sva četiri kuta.

Dostupan je u plavoj i crvenoj boji.

mainrd

Našu recenziju njihovog Frio Silent 12 hladnjaka možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltakeov Riing Silent 12 CPU cooler dostupan u plavoj i crvenoj varijanti - VidiLAB - QR Code Friendly