MSI lansira specijalne Batman v Superman edicije matičnih ploča i grafičkih kartica

MSI lansira specijalne Batman v Superman edicije matičnih ploča i grafičkih kartica

U susret nadolazećem blockbusteru Batman v Superman MSI je objavio izdavanje specijalne edicije matičnih ploča.

U suradnji s Warner Brosom MSI izdaje limitirana izdanja gaming matičnih ploča i grafičkih kartica, koje se sastoje od Z170A GAMING M5 i Z170A GAMING PRO CARBON matičnih ploča, GTX 970 GAMING 4G, GTX 960 GAMING 4G i GTX 960 GAMING 2G grafičkih kartica.

Z170A GAMING M5 matična ploča ATX formata podržava šestu generaciju procesora, DDR4 memoriju do 64 GB, SLI, 3-way SLI i CrossFire za instalaciju više grafičkih kartica. Dolazi s pojačanim toplovodnim cijevima i željezno ojačanim portovima za grafičke kartice (radi oštećenja porta), Nahimic audio tehnologijom i Twin turbo dizajnom koji omogućava do 64 Gb/s brzinu prijenosa podataka putem Gen3 x4.
Kompatibilan je i s rješenjima za vodeno hlađenje. Komponente sadrže petu vojnu klasu, pružajući stabilnost u ekstremnim gaming uvjetima.

Z170A GAMING PRO CARBON također ima iste detalje kao i prethodnik, razlikujući se jedino u sadržavanju karbonskih pojačanih polimerskih vlakana, koji se koriste za utrkivanje automobila, i funkcijom osvjetljenja Mystic Light. Nema podršku za Twin Turbo, donosivši brzinu transfera podataka do 32 Gbps.

MSI special edition Batman v Superman MB 2

Najbolje prodavana MSI-jeva grafička kartica GTX 970 GAMING 4G ima tri načina rada s drukčijim taktovima.
1279 MHz / 1140 MHz (OC Mode)
1253 MHz / 1114 MHz (Gaming Mode)
1178 MHz / 1051 MHz (Silent Mode)

Prisutno je i 4 GB VRAM memorije, 256-bitno memorijsko sučelje te po jedan port za DVI-I, DVI-D, HDMI i Display Port 1.2. Za sustav hlađenja pobrinuo Twin Frozr V s TORX ventilatorom.

GTX 960 GAMING 4G grafička kartica dolazi također s tri načina rada.
1304 MHz / 1241 MHz (OC Mode)
1279 MHz / 1216 MHz (Gaming Mode)
1178 MHz / 1127 MHz (Silent Mode)

Posjeduje 4 GB memorije, 128-bitno memorijsko sučelje, te jedan DVI-I, HDMI i tri DisplayPort 1.2 porta. Ima isti sustav hlađenja te kvalitetu komponenti četvrte vojne klase.

U skladu s filmom Batman v Superman MSI-jevi proizvodi bi uskoro trebali biti dostupni za nabavu. Namijenjeni su fanovima Batmana ili Supermana (i onima koji vole oba dva lika). Film počinje s prikazivanjem i u naša kina od danas. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI lansira specijalne Batman v Superman edicije matičnih ploča i grafičkih kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.