Patriot izdao 200 GB microSDXC kartice

Patriot izdao 200 GB microSDXC kartice

Kompanija Patriot objavila je kako izdaje 200GB LX Series i 200GB Instamobile microSDXC karticu.

Patriot, poznat po svojim SSD-ovima i memorijama, sada je predstavio nove microSDXC kartice koje će dodatno povećati pohranu na današnjim uređajima. S obzirom na nove standarde koji traže sve više kapaciteta, razvijaju se i veće pohrambene kartice. Ova microSDXC kartica ima mogućnost snimanja preko 18 sati 1080p HD videa i slikanja do 36 tisuća slika (od 3 MB).

Ove Class 10, UHS-1 kartice imaju brzinu čitanja od 90 MB/s, dok je brzina pisanja 40 MB/s za prijenos podataka velike mjere i snimki HD videa. Patriotove LX Series i Instamobile microSDXC kartice pogodne su za raznolike uređaje poput akcijskih kamera, smartfona i ostalih uređaja koji podržavaju ovaj format.

Oba dvije serije kartica dolaze sa SD adapterom za korištenje s DSLR kamerama i transfer podataka na uređaj ili prijenosnik. Posjeduju i garanciju od pet godina i Patriotovu korisničku uslugu.

Što se tiče dostupnosti, u službenom priopćenju se navodi kako će Patriotova 200GB LX serija microSDXC i Instamobile microSDXC kartica biti dostupna širom svijeta početkom sljedećeg tjedna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Patriot izdao 200 GB microSDXC kartice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.