MMD predstavlja Quantum Dot Color monitor od 27-inča

MMD predstavlja Quantum Dot Color monitor od 27-inča

MMD, brend licencirani partner za Philipsove monitore, predstavlja prvi svjetski monitor s Quantum Dot Color tehnologijom.

Novi 27-inčni 276E6ADSS monitor iz E-linije donosi profesionalne boje podržavajući 100 posto NTSC i 99% Adobe RGB, po prihvatljivoj cijeni za korisnike.

Quantum Dot Color je inovativna nanotehnologija koja stvara bogate boje, te pruža 30 posto više boja nego što imaju tradicionalni LED monitori. Uz to, koristi i 25 posto manje energije.

Quantum Dot Color tehnologija

Artem Khomenko, Product Manager za Philipsove monitore EMEA u MDD-u, objasnio je što čini ovu tehnologiju tako drugačijom: “Kod tipičnih LCD ekrana, postoji propust između RGB kanala koji određuju koliko dobro monitor može prikazati raspon boja. Ovaj novi LCD monitor s Quantum Dot Color tehnologijom postiže znatno oštrije razlike kanala, pružajući tako dosljedne, jarke boje preko cijelog raspona.“

Philips 276E6ADSS

Posljednji član E-Line serije koristi IPS-ADS tehnologiju koja omogućuje dodatnu jasnoću slike, Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela kao i kut gledanja od 178 stupnjeva. Tu je također i Philips Smart tehnologija koja nadopunjuje izvedbu boja s naglašenim kontrastom i svjetlinom: SmartImage Lite dinamično naglašava kontrast, zasićenje boja i oštrinu kako bi se prilagodila onome što je prikazano na ekranu. SmartControl Lite je brz i jednostavan način koji korisnicima omogućuje fino podešavanje svih parametara monitora. SmartContrast automatski podešava boje, kontrast i intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi omogućio što bolje iskustvo gledanja. Za veću učinkovitost, 5ms SmartResponse stavlja vrijeme odziva u „petu brzinu“ za aplikacije s brzim pokretima kao što su igre.

Philips 276E6ADSS pozadina

Druga vrijedna značajka za kućne korisnike je MHL povezivost. Zahvaljujući ovoj značajci korisnici mogu jednostavno povezati svoje mobilne uređaje na monitor koristeći MHL priključak. S time se omogućuje mobilni sadržaj na puno većem zaslonu s Full HD rezolucijom, sa zvukom integriranih zvučnika i u vjernim bojama koje omogućuje Quantum Dot Color tehnologija.

Philips 276E6ADSS postolje

Posjeduje bijeli premaz i srebrno postolje, a postavljene su i touch kontrole kako bi monitor zadržao svoje tanke linije. Novi Philips 276E6ADSS monitor će biti dostupan u ožujku ove godine po cijeni od 2.599 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MMD predstavlja Quantum Dot Color monitor od 27-inča - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.