SanDisk izdao novu liniju USB Type-C flash driveova

SanDisk izdao novu liniju USB Type-C flash driveova

SanDisk je predstavio novu liniju flash driveova pod imenom SanDisk Ultra.

Nakon što je prošli mjesec SanDisk najavio Extreme 900 prijenosni SSD i Extreme 510, sada se vraćaju na još manje uređaje za pohrane, u obliku flash drivea.

Ultra dolazi u nekoliko verzija kapaciteta: 16 GB, 32 GB, 64 GB i 128 GB. Upravo ovaj najveći model predstavlja kompanijin najbrži i najveći flash drive na USB Type-C sučelju. Njihova tri najjača USB Type-C drivea pružaju brzinu čitanja do 150 MB/s, dok onaj od 16 GB ima brzinu do 130 MB/s. Kompatibilan je unatrag sa USB 3.0 i 2.0 Type-C portovima.

SanDisk Ultra USB Type C SDCZ450 center closed

Dolazi s tankom dizajnom kojim se omogućava uvlačenje, kako bi se zaštitio reverzibilni konektor. Kompatibilan je sa besplatnom "SanDisk Memory Zone" aplikacijom za Android, koja se automatski pokreće kad se drive umetne u kompatibilni uređaj. Radi automatski s računalima koja imaju Windows Vista, 7, 8 i 10. Također, podržana su i Mac računala, ne tražeći nikakve drivere. Sa svakim modelom dolazi i jamstvo od pet godina.

SanDisk Ultra USB Type-C flash drive dostupan je po cijeni od 20 dolara (oko 138 kn) za 16 GB model, od 30 dolara (oko 207 kn) za 32 GB model te od 50 dolara (oko 345 kn) za 64 GB model. Najveći model od 128 GB ima cijenu od 80 dolara (oko 553 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

SanDisk izdao novu liniju USB Type-C flash driveova - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.