Asus lansirao tri B150I Pro Gaming matične ploče

Asus lansirao tri B150I Pro Gaming matične ploče

Tajvanski Asus predstavio je nove tri gaming matične ploče malog formata, s ekskluzivnim opcijama i najnovijim tehnologijama.

Nevjerojatno radišan i marljiv Asus koji je u zadnjih mjesec dana objavio dosta novih proizvoda (Cerberus perfieriju, 970 Pro Gaming/Aura, VivoMini računalo), sada predstavlja i tri nove B150I matične ploče. 

B150I Pro Gaming WiFi Aura 2d

Sve tri nove mini-ITX ploče podržavaju DDR4 memoriju (do 2133 Mhz), najnoviji NVM Express M.2 konekciju i integriranu Intelovu HD grafiku; dok Pro Gaming/WiFi/Aura i Pro Gaming/Aura imaju integrirano Aura RGB osvijetljenje, fleksibilno hlađenje s integriranom vodenom pumpom i RAMCache tehnologijom (koja ubrzava učitavanja igre).

B150IPG AURA 3Dbox MB 20160114 etailer

Aura RGB osvijetljenje se kontrolira i prilagođava putem softvera, omogućavajući raznolike efekte i načine rada. Novi dodani efekti donose nove svjetlosne prikaze i imena, kao što su Rainbow, Comet, Rainbow Wave, Starry Night itd.

Sva tri modela imaju zadnju Intelovu Gigabit LAN tehnologiju, koja značajno smanjuje radno opterećenje procesora. Zaštićeni su ASUS LANGuardom, hardverskom zaštitom od elektrostatičkog izboja i napona. Uključena je i SupremeFX tehnologija za što bolji zvuk.
Tu je i Gamers Guardian sustav zaštite, u kojoj se nalazi Digi+ modul za regulaciju voltaže, DRAM zaštita od prevelikog napona, kvalitetniji kondenzatori, navodi službena stranica.

B150I Pro Gaming Aura 3D

Kao što i u samom naslovu ploče kaže, Pro Gaming/WiFi/Aura ima ugrađeni 2x2 802.11ac Wi-Fi s Multi-User opcijom za bežičnu konekciju brzine do 867 Mbps.

B150I Pro Gaming/WiFi/Aura i B150I Pro Gaming/Aura imaju GameFirst tehnologiju koja pomaže u eliminiranju kašnjenja u gameplayu.

Rađeni na Intelovom B150 čipsetu, sve ploče podržavaju šestu generaciju Intel Core i7, i5, i3, Pentium i Celeron procesora. Razlikuju se u broju memorijskih slotova i podršci. Tako Pro Gaming/WiFi/Aura i Pro Gaming/Aura imaju dva DIMM utora za maksimalno 32 GB, dok Pro Gaming ima četiri DIMM-a s podrškom do 64 GB.

B150M Pro Gaming 3Dbox MB

Također, prve dvije su mini-ITX formata s po četiri USB 3.0 Type-A i USB 2.0/1.1, te jedan za USB 3.0 Type-C. Pro Gaming edicija je micro-ATX formata, s po šest USB 3.0 Type-A i USB 2.0/1.1 portova.

B150M Pro Gaming full package

 

Nisu objavljene nikakve informacije o dostupnosti ili cijeni ovih modela.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus lansirao tri B150I Pro Gaming matične ploče - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.