MSI predstavlja tanku DS4100 gaming tipkovnicu

MSI predstavlja tanku DS4100 gaming tipkovnicu

Iako ova tipkovnica postoji od prije u kompanijinom all-in-one programu računala, sada ona dolazi i u solo verziji.

Nakon što je MSI prošli tjedan predstavio svoj Interceptor DS300 miš s LED DPI indikatorom, sada predstavlja puno skromniju i laganiju tipkovnicu. MSI-jeva tipkovnica "Presretač" DS4100 fokusirana je na gaming populaciju (one skromnijeg budžeta), sadržavajući tanak i lagani dizajn. Dolazi i s integriranom podlogom za odmor ruke, multimedijskim tipkama i sedam opcija boja pozadinskog osvijetljenja.

Posjeduje membranske key switcheve, što i nije čudno s obzirom na cijenu od 39 američkih dolara. Ova žičana tipkovnica sa standardom od 104 tipke ima pleteni kabel i pozlaćeni konektor, spajajući se preko USB sučelja. Tu je i podrška za 19-key rollover (sposobnost tipkovnice da ispravno upravlja nekoliko simultanih pritisaka tipki).

Interceptor DS4100 je tanak svega 1,8 cm i težak 620 grama, što ga čini idealnim za prenosivost. Dimenzije mu iznose 452 x 201 x 18 mm. Pritiskom na Fn tipku i ostale tipke, omogućava razne korisne funkcije vezane uz gaming, multimediju i kontrolu pozadinskog osvijetljenja.

Cijena mu iznosi 39 dolara (oko 276 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI predstavlja tanku DS4100 gaming tipkovnicu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.