Das Keyboardov novi brend periferije Division Zero fokusiran na profesionalne igrače

Das Keyboardov novi brend periferije Division Zero fokusiran na profesionalne igrače

Američka komapnija poznata je po svojoj kvaliteti i jednostavnom dizajnu periferija, najavivši sada novu gaming seriju drugačijeg pravca.

Novi brend i linija proizvoda cilja na profesionalne računalne igrače i eSports zajednicu, uključujući za sada novu X40 Pro gaming mehaničku tipkovnicu, M50 Pro gaming miš i podloge za miš.

Division Zero X40 Pro gaming mehanička tipkovnica predstavlja se kao gaming tipkovnica sa zamjenjivim aluminijskim panelima. Dolazi u dva različita dizajna switcheva i četiri opcije boja (crvena, maslinasta, srebrna, senfasta). Pruža brži odgovor zahvaljujući kraćoj 1.7mm hodu tipki, a sama tehnologija poboljšava pouzdanost i vijek tipki do 60 milijuna pritiska. Potpuno novi Alpha-Zulu mehanički gaming switchevi, koje je napravila sama kompanija, ugrađeni su u tipkovnicu. 

Gamerima su pružene i dvije opcije za odabir vlastitog gaming stila. Alpha-Zulu taktilni switch (meki, taktilni pritisak) pruža i do 600 APM (akcija u minuti). Alpha-Zulu linearni switch kao druga opcija pruža puno tiši i glađi pritisak tipki.

X40 side gallery

Za slučajeve mračnijih gaming okruženja, implementirano je i crveno pozadinsko osvijetljenje s šest razina osvijetljenja. Moguć je i lagani ulazak u gaming način rada putem pritiska Fn + F3 tipki. Za to vrijeme, Windows tipka je isključena, čime se sprječava slučajni izlazak iz igre.

Sadrži pet programabilnih macro tipki, anti-ghosting (situacija kada se jedan ili više pritisaka tipki izgube zbog nesposobnosti procesuiranja simultanih signala) i sposobnost pritiska više tipki odjednom. Uz tipkovnicu uključen je i mali alat za izvlačenje tipki. Konekcija mu je putem USB 2.0 sučelja, dok je pleteni kabel duljine dva metara. Težina mu iznosi 1,48 kg s kabelom.

Cijena ove tipkovnice iznosi 159 dolara (oko 1.130 kn).

 

M50 Pro gaming miš

"Nulta divizija" predstavila je i gaming miš pogodan za lijevake i dešnjake, koji dolazi s devet programabilnih makro tipki i 6400 DPI 4G laserskim senzorom koji je moguće podešavati u hodu, bez potrebom za prekidanje igre. Pomoću četiri LED indikatora, 4G optički laserski senzor ima mogućnost DPI postavki od 800, 1600, 3200, pa do navedenih 6400.

m50 3Q gallery

Zahvaljujući ugrađenoj memoriji od 128 kb i mikroprocesoru, moguće je spremiti do 6 profila i individualnih postavki, dok 4D tilt scroll kotačić pomaže u što boljem kretanju i lakšem manevriranju. Posjeduje i tiho aluminijsko Teflon podnožje i površinsko procesuiranje (kako često miš prijavljuje svoju poziciju kompjuteru) od tisuću Hz.

m50 front gallery

Izgrađen je od hidrofobnog zaštitnog pokrova koji sprječava ljepljenje i omogućava bolju komfornost. Dolazi i s crvenim LED osvijetljenjem na kotačiću, tijelu miša, donjoj ploči i DPI indikatoru.  Njegove primarne tipke mogu izdržati i do 300 klikova po minuti, s vijekom tipki od 20 milijuna klikova. M50 miš ima pleteni kabel dužine od 2,1 metar s pozlaćenim konektorom koji se spaja putem USB sučelja (kompatibilan s 1.1, 2.0 i 3.0).

Cijena mu iznosi 79 dolara (oko 561 kn).

47w flex 3Q gallery

Uz njih, najavljene se i tri podloge za miš, 47W-Flex, Control i Speed. Napravljeni su s fokusom na gamere i pružanje maksimalne kvalitete. Control i Flex imaju površinu za praćenje od mikrofibra, te su optimizirani za rad od niskih DPI postavki, pa do onih najviših. Za maksimalnu stabilnost zaslužna je implementacija gumenih materijala. Cijena prva dva modela iznose 19 dolara (oko 135 kn). Nešto malo skuplji je polu-fleksibilni Speed (zbog površine od polimera) koji košta 29 dolara (oko 206 kn). Za sada su svi proizvodi dostupni u Americi.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Das Keyboardov novi brend periferije Division Zero fokusiran na profesionalne igrače - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.