Renkforce Jak bežično povezuje pametni telefon s audio sustavom u automobilu

Renkforce Jak bežično povezuje pametni telefon s audio sustavom u automobilu

Renkforceov USB stik za streaming možete se povezati s nizom uređaja koji podržava USB.

Renkforce Jak bežično povezuje pametni telefon s audio sustavom u automobilu, hi-fijem, televizorom, odnosno bilo kojim uređajem koji podržava USB, bez obzira koristi li se operativni sustav Android ili iOS. Instalacija nije potrebna jer ga drugi uređaji prepoznaju kao memorijski stik.

Renkforce Jak

Jak može čitati sve medijske formate koje podržava televizor korisnika, auto audio sustav ili hi-fi. Pritom ne kopira datoteke, već ih samo reproducira. Time povećava sigurnost, jer ne pohranjuje korisnikove podatke trajno, već ih streama.

Pomoću besplatne aplikacije korinsik može kreirati playliste i ne trošiti bateriju mobitela na reproduciranje glazbe.

Zahvaljujući Jaku korisnikov audio sustav u autu odmah prepoznaje smartfon ili tablet računalo te omogućuje puštanje, pauziranje, preskakanje i odabir pjesama bez potrebe za mobitelom, jer je sve dostupno putem upravljačke ploče audio sustava.

Renkforce Jak 4

Podržava sve utore za USB u automobilu, kao i sve audio sustave koji mogu koristiti USB. Wi-fi ugrađen u stik omogućava logiranje do 20 ljudi odjednom. Jak će na hi-fiju pustiti playlistu koja je bila zadnja aktivna. Može ga se i priključit u televizor i pregledavati fotografije snimljene tijekom ljetovanja ili zimovanja na velikom ekranu, u visokoj razlučivosti. Za kretanje se koristi daljinski upravljač za TV.

Preko svog USB 2.0 sučelja ima i podršku za prijenos datoteka sa stolnog računala na uređaje s Androidom i iOS-om. Potrebno je ga spojiti na računalo i otvorite playlistu na smartfonu gdje će se će se odmah pojaviti prozor s podacima na računalu.

Renkforce Jak 2

Korisnik jedino treba označiti datoteke i metodom drag-and-drop ih prebaciti na smartfon. Za tehnologiju zvuka koristi 2,4 GHz, a ima i WLAN standarde IEEE802.11n, IEEE802.11g, IEEE802.11b. Renkforce Jak možete kupiti kod Conrada po cijeni od 209 kn.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Renkforce Jak bežično povezuje pametni telefon s audio sustavom u automobilu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.