ASRock proširuje liniju Fatal1ty proizvoda s matičnom pločom Z170 Professional Gaming i7

ASRock proširuje liniju Fatal1ty proizvoda s matičnom pločom Z170 Professional Gaming i7

ASRock predstavlja još jednu matičnu ploču u Fatal1ty seriji, koja se ne fokusira samo na općeniti gaming, već i na profesionalni gaming koji sve više uzima maha u svijetu.

Ova ploča, koja slovi za jednu od najboljih ploča po pitanju performansi, dolazi s podrškom za šestu generaciju Intelovih procesora, DDR4 memoriju do 3866+, te za Nvidijinu tehnologiju spajanja grafičkih kartica Quad SLI i AMD-ovu 3-Way CrossFireX.

Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 dolazi s 10 portova za SATA 3 sučelje, te po tri za SATA Express te po tri za Ultra M.2. Od PCI portova prisutna su četiri PCIe 3.0 x16, po jedan za PCIe 3.0 x1 i PCIe 2.0 x1 te Mini-PCIe.

Što se tiče materijala od kojeg je igrađen, pazilo se na zaštitu od zagrijavanja i elektriciteta. Tako je hladnjak obložen XXL aluminijskom legurom za smanjenje zagrijavanja, dok je zaštitni sloj stavljen na važne dijelove blizu stražnje strane matične ploče. Kombinacijom 820uF i 100uF kondenzatora, overclockeri mogu dobiti i veće rezulate, navodi službena stranica.

Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 2

Dolazi s programom UEFI EZ Mode koji prati stanje sustava, kao što je brzina procesora, SATA informacije, brzinu ventilatora itd. Purity Sound 3 donosi 7.1 audio sustav s Realtekovim ALC1150 audio codecom.

Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 3

Tu su i dodatni programi kao ASRock Cloud ili Full Spike, koji se svojom tehnologijom brine za zaštitu od prevelikog napona i udara groma.

Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 4

 

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ove ploče.  Zadnju recenziju ASRockove matične ploče, Z97X Killer/3.1, možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASRock proširuje liniju Fatal1ty proizvoda s matičnom pločom Z170 Professional Gaming i7 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.