Call of Duty: Black Ops- Cold War stiže 13. studenog - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Call of Duty: Black Ops- Cold War stiže 13. studenog

Call of Duty: Black Ops- Cold War stiže 13. studenog

Novi Call of Duty stiže početkom studenog, a ovog puta se radi o nasljedniku igre iz 2010. godine Black Ops.

Call of Duty: Black Ops Cold War je smješten u 1981. godinu u kojoj američkom nuklearnom programu prijeti mitski ruski tajni agent Perseus. U najavnom traileru iznimno vjerno prikazani tadašnji predsjednik Ronald Reagan na riječi "The threat is real" daje upute tajnim agentima da to riješe. Riječi su upućene novom liku, CIA agentu Russell Adleru, a vidjeli smo i poznata lica poput Franka Woodsa i Alexa Masona.

cod cold war body
Glavni lik u igri možete customizirati, birati spol, rasu i opcije iz prošlosti poput vojnog puta ili psihološkog profila.
Većina misija ide tradicionalnim CoD putem, no postoje neke tajne misije u ruskim postrojenjjima.
Radnja u igri je protkana tajnama, urotama i paranojom, a ono što je pozitivno da igra ima više završetaka koji ovise o putu kojeg odaberete, odnosno redoslijedu misija koje ćete igrati. U igri smo vidjeli i sekvence iz Vijetnamskog rata, no nije jasno da li su one samo kao reminiscencija glavnog junaka ili igrivi dio Cold War naslova.


Treyarch i Raven Software razvili su novi CoD za Activision, a iako se uvijek prije izlaska priča o single player kampanji, zapravo je multiplayer ono što privlači milijune igrača svake godine, a Cold War će imati opciju zajedničke progresije s Warzoneom, Battle Royale naslovom franšize. Nova igra također donosi multiplayer između više generacija konzola i računala u isto vrijeme, a bit će tu i Zombie mod igranja. Ako prednaručite igru, cijena Standardnog izdanja je 60 dolara, tzv Cross-Gen budnle košta 70, a Ultimativno izdanje 90 dolara.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Call of Duty: Black Ops- Cold War stiže 13. studenog - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.