Kodak KashMiner je stroj za rudarenje Bitcoina - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Kodak KashMiner je stroj za rudarenje Bitcoina

Kodak KashMiner je stroj za rudarenje Bitcoina

Kodak i Spotlite mining rig će iznajmljivati i tvrde da ćete s njim zarađivati 2333 kn mjesečno.

Kodak je nedavno lansirao svoju kriptovalutu KodakCoin, namijenjenu fotografima koja će funkcionirati u obliku tokena na pogon blockchain tehnologije. Ideja je da se pomoću KodakCoina stvori nova ekonomija za fotografe kako bi ostvarivali zaradu i osiguravali licence za svoje nove i stare radove preko sigurne platforme. Vrlo brzo nakon objava ove vijesti dionica Kodaka je narasla za gotovo 120 posto.

No ovo nije sve što se tiče Kodaka i njegove veze s kriptovalutama, jer se udružio s tvrtkom Spotlite kojoj je iznajmio licencu na svoj brand kako bi zajednički na tržište mogli dovesti Kodak KashMiner, odnosno "rig" za rudarenje bitcoina, koji je predstavljen na CES 2018 sajmu u Las Vegasu.

Kodak i Spotlite će ovaj stroj za rudarenje bitcoina iznajmljivati "rudarima" na dvije godine po cijeni od 3.400 dolara i dijeliti zaradu popola, a korisnicima obećaju zaradu od 375 dolara (2333 kuna) mjesečno, odnosno 9000 dolara ukupno za čitav dvogodišnji program rentanja. Dakako, od toga trebate odbiti cijene električne energije (ako ju ne kradete od susjeda ili države), pa si možete sami izračunati koliko ćete zarađivati na rudarenju ukoliko su obećanja Kodaka točna.

Dakako, odmah nakon predstavljanja Kodakovog mining riga, internet su preplavili negativni komentari u kojima ljudi u najvećem broju izražavaju sumnju u točnost podataka o zaradi na iskopavanju bitcoina Kodak KashMinerom, pa su neki već izračunali da će vam stroj za rudarenje kroz dvije godine donijeti manju zaradu od cijene njegove najamnine. Ovo zasad ne možemo provjeriti, ali ćemo rado isprobavati KashMiner u Vidilabu dvije godine ako nam ga Kodak iznajmi badava za potrebe testiranja.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kodak KashMiner je stroj za rudarenje Bitcoina - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.