Na Interliberu knjige već za jednu lipu!

Na Interliberu knjige već za jednu lipu!

 

U tijeku je jubilarni 40-ti Interliber koji nas svake godine razveseli svojom velikom ponudom ali i novim, originalnim pogodnostima kupnje, uvijek drage nam knjige. Ponuda izlagača tradicionalno je bogata, a svakako treba izdvojiti ponudu informatičke literature na štandu knjizara.hr (paviljon 6, štand 12e) izdavačke kuće VIDI.

Za posjetitelje Interlibera, knjizara.hr, kao najveća informatička knjižara u Hrvatskoj, i ove je godine pripremila originalnu akciju „1-2-3“ u kojoj kupac treću odabranu knjigu dobije za jednu lipu, a za drugu plati tek 50% od ionako snižene sajamske cijene.

Knjižara.hr na ovom Interliberu tako nudi gotovo 50 naslova te brojne popularne bestsellere za učenje i usvajanje novih računalnih znanja i to  na hrvatskom jeziku – Mrežna forenzika, Moderni Web, Načela dobrog Web dizajna, Knjiga za CSS3, Naučite Python, Programiranje u jeziku C++, Programiranje C# i druge po sajamskim cijenama ali u već spomenutoj akciji po cijeni za samo jednu lipu! 

Tu si i novi naslovi kao što je knjiga o planetarno popularnom  WordPressu te knjiga za Web programinje – EMCAScript 6, koje se mogu nabaviti po sajamskim atraktivnim cijenama.

Cijela ponuda knjiga aktualnih knjiga se može pregledati na web shopu knjižare na adresi www.knjizara.hr dok se povoljna kupnja može obaviti isključivo na sajmu interliber u paviljonu 6 na štandu 12e. 

Informatika je u Hrvatskoj opet postala iznimno popularna, posebno ove godine, kada nam u osnovne škole širom Hrvatske dolazi čak 45.000 mikroračunala, što je poruka svima da je informatička revolucija počela i da nema osobe koju će ona zaobići. Vrhunske informatičke knjige su odlična prilika da se u to krene već danas.

 

VEZANI SADRŽAJI

VIDI 260: Recepti izrade igara uspješnih developera, usporedni test Mini ITX kućišta, troboj flagshipova...

Najbolji laptopi za studente

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na Interliberu knjige već za jednu lipu! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.