GPS sat Forerunner 35 uskoro dolazi u Hrvatsku - 5.0 out of 5 based on 2 votes
GPS sat Forerunner 35 uskoro dolazi u Hrvatsku

GPS sat Forerunner 35 uskoro dolazi u Hrvatsku

Novi predstavnik Forerunner serije satova za trčanje uskoro stiže i kod nas.

Nakon što je nedavno Garmin predstavio nekolicinu novih gadgeta za bicikliste, sada je predstavio GPS sat namijenjen onima koje se bave trčanjem. U hrvatske trgovine uskoro stiže Garminov Forerunner 35 GPS sat za trčanje s mjerenjem pulsa koji omogućuje poboljšanje kondicije. Sposoban je pratiti sve ključne elemente trčanja i fitnessa poput prijeđene udaljenosti, brzine trčanja, potrošnje kalorija, tempa i mnogih drugih metričkih podataka. Sat za tračnje podržava i mjerenje pulsa na zapešću putem Garmin Elevate tehnologije, dok razni sportski profili omogućuju da korisnik trenira na način koji odgovara njegovom stilu i sposobnostima. 

Forerunner 35

Sat je također opremljen i korisnim funkcijama kao što su Auto Pause i načini trčanja/hodanja. Ugrađena je i funkcija pametnog povezivanja koja omogućuje primanje poziva, tekstualne poruke i druge obavijesti s telefona ili upravljanje glazbom izravno na zapešću.

Ostale funkcije povezivosti uključuju praćenje u stvarnom vremenu i automatski prijenos na Garmin Connect, besplatnu globalnu online fitness zajednicu, na kojoj se mogu spremati, planirati i dijeliti aktivnosti, pridružiti natjecanjima, primati digitalne Insights sadržaje poput podsjetnika za kretanje i zdravstvenih savjeta prilagođenih statistici i navikama korisnika.

Trcite uz Forerunner

Forerunner 35 u Hrvatskoj trebao bi stići 1. listopada u 11 Intersport trgovina po cijeni od 1.649,95 kn.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

GPS sat Forerunner 35 uskoro dolazi u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.