Playstationov Now dolazi i na računala, predstavljen Dualshock 3 bežični adapter - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Playstationov Now dolazi i na računala, predstavljen Dualshock 3 bežični adapter

Playstationov Now dolazi i na računala, predstavljen Dualshock 3 bežični adapter

Sony je najavio kako Playstation Now uslugu uskoro dobivaju i računala, predstavivši još i bežični adapter za svoj kontroler.

Nakon što je u travnju Sony najavio da Remote Play opcija Playstationa 4 dolazi i na računala, sada dodatno podiže ljestvicu simbioze računala i konzole s aplikacijom za Playstation Now i bežičnim adapterom za DualShock 4 kontroler. Ovu usluga omogućuje korisniku da streama igre iz velike kolekcije Playstation 3 naslova koja broji preko 400 igara. Kao što je to slučaj i s Playstation Plus uslugom, tako će i ova imati pretplatu. Mjesečno će doći 20 dolara (oko 134 kn), dok je na rok od tri mjeseca cijena 45 dolara (oko 303 kn). Također, zainteresirani mogu probati i prvi tjedan besplatno ovu uslugu.

Novi sustav će prvo moći isprobati korisnici u Europi, a tek potom i ostali. Iako nije dala službeni datum izlaska, kompanija je u priopćenju objavila kako izlazi uskoro, dajući i hardverske zahtjeve za Playstation Now. Tako se navodi da je potrebno imati Intel Core i3 (3,5 GHz ili više) ili AMD A10 (3,8 GHz ili više) za pitanje procesora, dok je memorija i pohrana navedena na 2 GB RAM-a i 300 MB pohrane. Operativni sustavi uključuju Windows 7 (SP1, 8.1 i 10. Što se tiče brzine konekcije navedena je minimalna brzina od 5 Mbps.

PS Adapter

Uz to su još najavili i bežični adapter za svoj kontroler, putem kojeg je sad omogućeno korištenje i bez spajanja na USB. Adapter omogućuje i neke opcije poput touchpada, vibracije, Sixaxis kontrole pokreta itd. Njegova cijena je 25 dolara (oko 168 kn). Izalzi početkom rujna.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Playstationov Now dolazi i na računala, predstavljen Dualshock 3 bežični adapter - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.