Nadolazeća Xbox One S konzola dobiva Gears of War 4 bundle u ograničenom izdanju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nadolazeća Xbox One S konzola dobiva Gears of War 4 bundle u ograničenom izdanju

Nadolazeća Xbox One S konzola dobiva Gears of War 4 bundle u ograničenom izdanju

Microsoft je odlučio da njegova prva custom-designed XBox One S konzola pripadne četvrtom nastavku Gears of War igre.

Nakon što su prošli mjesec na E3 predstavili novog člana Xbox konzola, Xbox One S, po cijeni od 299 dolara (oko 2.021 kn), sada su najavili Gears of War 4 bundle od 2 TB u limitiranom izdanju. Uz njega predstavljena su i dva kontrolera u specijalnoj ediciji, onaj koji dolazi s konzolom (pod imenom Crimson Omen) i custom JD Fenix Limited Edition kontroler. JD Fenix Limited Edition kontroler ne fokusira se na crvenu boju kao Crimson Omen, već na kombinaciju plave i sive boje s logom igre na sredini kontrolera. Oba dva kontrolera dostupni su za prednarudžbu po cijeni od 75 dolara (oko 507 kn) na Gamestopu i Microsoft Storu. Trebali bi biti dostupni od sredine rujna.

Gears of war 4

Bundle će tako uključivati posebnu ukrašenu verziju konzole sa 2 TB hard diska, Crimson Omen Limited Edition kontroler, rani pristup igri od 7. listopada (koji službeno izlazi 11.listopada), Gears of War 4 Season Pass itd. Bundle u prednarudžbi se već pojavio kod nekih prodavača poput Amazona, po cijeni od 450 dolara (oko 3.042 kn). Sam Microsoft je potvrdio da će konzola biti lansirana na 25 tržišta koja uključuju Ameriku, Kanadu, Veliku Britaniju, Njemačku, Italiju, Austriju itd. Nažalost, Hrvatska nije među listom.

Ova igra je ujedno i jedna od rijetkih igara koja će podržavati Microsoftov Xbox Play Anywhere sustav. Kompanija tako nudi mogućnost da se jedna kupovina podržane igre može igrati na Xboxu i računalu.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nadolazeća Xbox One S konzola dobiva Gears of War 4 bundle u ograničenom izdanju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.