Novi broj Vidija donosi ultimativnu VIDI 4K gaming konfiguraciju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi broj Vidija donosi ultimativnu VIDI 4K gaming konfiguraciju

Novi broj Vidija donosi ultimativnu VIDI 4K gaming konfiguraciju

Pogledajte što se dogodi kada Vidijevci u ruke dobiju najjači aktualni hardver današnjice.

Nakon što je Intel obnovio X99 platformu predstavljanjem trenutno najjačeg "enthusiast level" procesora dostupnog potrošačkom tržištu Core i7 6950X, a Nvidia predstavila najnoviju generaciju svojih flagship grafičkih kartica kodnog imena Pascal, koju predvodi GeForce GTX 1080, nije nam trebalo dugo da sve to objedinimo u jednu geekovsku simbiozu i harmoniju s ostatkom nama dostupnog high-end hardvera od matične ploče do SSD-ova, kako bismo sklopili ultimativnu VIDI 4K gaming PC konfiguraciju, za koju nismo tražili nikakve kompromise u pogledu cijena i isplativosti.

Iz tog razloga u aktualnom broju časopisa Vidi br. 244 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji možete vidjeti kakvu smo zvijer složili, te saznati kakve gaming performanse možete očekivati u računalu složenom od pomno biranih najboljih komponenti dostupnih u Hrvatskoj.

VIDI 4K gaming PC

Naš Ultimativni gaming PC namijenjen je igranju na tri 4K monitora i moglo bi se reći da predstavlja čisti hedonizam, no moramo naglasiti kako u njega nismo ugrađivali komponente po sistemu "daj što imaš najskuplje", već smo se vodili istim zakonitostima o isplativosti i odnosu uloženog/dobivenog, kao što to činimo kada slažemo konfiguracije ograničene zadanim cjenovnim razredom.

Kao jedan od primjera možemo navesti da u računalo nismo ugradili 64 GB RAM memorije (mada smo mogli), jer ovo nije radna stanica, pa su četiri sticka od po 8 GB DDR4 memorije bila optimalna za gaming najviših performansi, a slično razmišljanje nas je vodilo i pri odabiru SSD diskova, napajanja, vodenog hlađenja, pa čak i kućišta.

Dakako, jedna GTX 1080 Founders Edition grafička kartica nam za setup s tri 4K monitora nije bila dovoljna, pa smo joj dodali MSI-evu i spojili obje u SLI setup, čime je Ultimativna VIDI 4K gaming konfiguracija u cijelosti zaokružena.

VIDI 4K gaming PC 2

Naravno, kada u novom Vidiju vidite koliko bi vas jedna takva konfiguracija mogla koštati, postat će vam jasno da ovo nije avantura za svačiji džep, pa možemo reći da nas je vodila čista radoznalost.

Uostalom, vjerujemo da ćete i vi ovu temu pročitati vođeni radoznalošću, kako biste saznali kakve rezultate naš ultimativni PC postiže u najjačim benchmarcima video igara, kako u 4K settingu s jednim 4K monitorom, tako i u 4K surrond @ SLI settingu s tri 4K monitora.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi broj Vidija donosi ultimativnu VIDI 4K gaming konfiguraciju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.