Službeno predstavljen ZTE nubia Z11 Max smartfon s potpisom Cristiana Ronalda

Službeno predstavljen ZTE nubia Z11 Max smartfon s potpisom Cristiana Ronalda

ZTE je službeno predstavio i drugog člana u svojoj novoj seriji Z11, misleći i na nogometne fanova Cristiana Ronalda.

Tek što je nedavno lansirao svoj Blade A2 smartfon i početak prodaje za ZUK Z2 (za kojeg se predviđaju brzo pražnjenje zaliha), sada predstavlja nasljednika prvog uređaja u Z11 seriji, koji je bio Z11 mini.

Kao što mu i samo ime kaže Z11 Max ima veći ekran, dolazeći sa šest inčnim 1080p ekranom i Gorilla Glass 3 zaštitom. Gustoća piksela mu je na 368 ppi. Ekran se čak može podijeliti i na funkciju split screena tj. podijeljenog ekrana. Ispod "haube" se nalazi Snapdragon 652 čipset s četiri Cortex-A72 jezgre na 1,8 GHz i četiri Cortex-A53 jezgre na 1,4 GHz. Za grafiku je zadužen Adreno 510, a za memoriju 4 GB. Ugrađena pohrana je 64 GB, s mogućnošću proširenja do 200 GB putem microSD kartice.

Stražnja kamera je sa Sonyevim IMX298 senzorom i 16 MP, sadržavajući još i f/2.0 otvor blende i LED flash. Selife kamera ima 8 MP i nešto duži otvor blende od f/2.4. Sama video kamera ima i mnogo realtime filtera. Posjeduje i tehnologiju stabilizacije slike.

ZTE Z11 Max 2

Kao i gotovo svi današnji smartfoni, tako i ovaj ima i senzor otiska prsta koji je smješten na stražnnjoj strani. Od mreža podržava 4G LTE, Bluetooth 4.1, Wi-Fi i GPS. Baterija ima kapacitet od 4,00 mAh. Radi na Android Lollipop sustavu, s ZTE-ovim nubia korisničkim sučeljem na 3.9.9 verziji. Dimenzije su mu 159.15 x 82.25 x 7.4 mm, dok je težina 185 grama. Posjeduje i nubia fast charge 3.0 opciju brozg punjenja putem Type-C sučelja. Kompanija navodi kako je moguće za sat vremena napuniti bateriju do 3000 mAh.

ZTE Z11 Max 3

Od 16.lipnja bit će dostupan u Kini u tri varijante boje (srebrna, zlatna i siva) po cijeni od oko 304 dolara (oko 1.989 kn).

Dva dana kasnije izaći će i specijalno izdanje smartfona pod imenom Cristiano Ronaldo Collector's Edition nubia Z11 Max.

Ima iste specifikacije, no doći će s pregršt drugih opcija namijenjenih fanovima ovog portugalskog nogometaša. Specijalno izdanje tako dolazi s laserski ugraviranim profilom nogometaša na stražnjoj strani i autogramom. Uz to korisnik će dobiti i njegove wallpapere, Ronaldo zaštitnu futrolu i selfie štap. Cijena je u ovom slučaju 349 dolara (oko 2.284 kn). Za sada nema informacija kada bi trebao biti dostupan u Europi, no pošto se radi o europskom nogometašu (i skorom europskom prvenstvu) u neko bliže vrijeme bi vjerojatno trebao doći.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Službeno predstavljen ZTE nubia Z11 Max smartfon s potpisom Cristiana Ronalda - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.