Metakoo Bee postao prvi svjetski mini RC quadcopter s opcijom programabilnog okretanja

Metakoo Bee postao prvi svjetski mini RC quadcopter s opcijom programabilnog okretanja

Metakoo Bee je novi maleni dron koji je postao jedan od najpristupačnijih dronova zahvaljujući svojoj niskoj cijeni.

Među novom tehnologijom dronova za korisnike nalazi se i Metakoov Metakoo Bee koji slovi kao prvi dron koji sadržava funkciju programabilnog okretanja. Ova opcija znači da dron posjeduje inteligentno programiranja, omogućavajući korisniku da leti dronom bez brige oko toga na koju stranu dron leti. Ovo bi se moglo pripisati zahvaljujući njegovoj manjoj težini od konkurenata koji se nalaze na tržištu.

Metakoo Bee dron

Opremljen je senzorima pritiska visoke gustoće za preciznu visinu i žiroskopskim dizajnom od šest osi za što stabilniji let i jednostavniju kontrolu. Prigodan je za one koji su novi i tek se žele iskušati u dronovima, dolazeći s jednom tipkom za uzlet i slijetanje. Četverokanalni odašiljač omogućuje uzlet, slijetanje, naprijed, natrag, let u lijevo ili desno itd. Osim standardnog uzleta i slijetanja, može letjeti i rotirajući se u lijevo ili desno, izvoditi 360 stupnjeva prilikom leta itd.

Metakoo Bee dron 2

Posjeduje tri brzine letenja koje se mogu namještavati putem odašiljača. To su visoka i niska brzina te visoka brzina sa 360 rotacijom. Raznolika LED svjetla koja su integrirana daju mu privlačnost i cool izgled prilikom noćnog leta. Izrađen je od ABS i elektroničkih komponenti, s vremenom letenja od četiri minute. Vrijeme potrebno za punjenje je pola sata. Domet daljinske kontrole naveden je do 30 metara, dok su baterije za tu kontrolu dvije AAA baterije. Iznimno je lagane težine od 75 grama, s dužinom oštrica od 30 mm.

Metakoo Bee dron 4

U paketu je uključen jedan Bee Mini quadcopter, četiri dodatne oštrice, priručnik i USB kabel za punjenje.

Trenutno je dostupan na Amazonu za svega 43 dolara (oko 286 kn). O temi dronova pisano je opširno u ovom broju Vidija (br.242).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Metakoo Bee postao prvi svjetski mini RC quadcopter s opcijom programabilnog okretanja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.