Nvidijina Tesla M10 GPU omogućuje najveću gustoću korisnika u industriji

Nvidijina Tesla M10 GPU omogućuje najveću gustoću korisnika u industriji

Predstavljanjem svog GRID-a Nvidija je omogućila put prema virtualizaciji svih poslovnih aplikacija, nudeći veliki broj korisnika po ploči i serveru.

Nakon što je nedavno predstavila svoje dvije nove grafičke kartice, GTX 1080 i GTX 1070, namijenjene privatnim korisnicima, sada je najavila novi pomak i veće mogućnosti u sektoru virtualizacije.

Nvdijin GRID i novi Tesla M10 GPU tako prema navodima pružaju najveću gustoću korisnika u industriji, podržavajući 64 desktopa po ploči i 128 desktopa po serveru. Ovo omogućava kompanijama da prošire uslugu na više korisnika pritom snizujući troškove po korisniku. GRID je industrijski standard za grafičku virtualizaciju, podržana od strane svakog poslovnog OEM-a s potpunom kompatiblinošću sa svakom računalnom aplikacijom, navodi službeno izvješće.

Njihov GRID softver pruža kompanijama jednostavnije postavljanje virtualnih desktopa, aplikacija i radnih stanica. Dostupna je u tri različite verzije. NVIDIA GRID Virtual Applications (vApps) i NVIDIA GRID Virtual PC (vPC) donose Windows 7, Windows 8 i Windows 10 virtualne desktope i računalne aplikacije s nativnim korisničkim iskustvom, namijenivši ga za uredske radnike.

NVIDIA GRID Virtual Workstation (vWS) omogućava snagu radne stanice od podatkovnog centra, namijenivši ga inženjerima, arhitektima i dizjanerima koji rade na svojim profesionalnim grafičkim aplikacijama od bilo kojeg mjesta. Korisnicima je omogućen i novi godišnji model pretplate koji im pruža najnovija ažuriranja, podršku i održavanje. Pruža im se mogućnost do tri godine pretplate unaprijed ili stalnog modela pretplate.

GRID softver dostupan je širom svijeta, dok će Tesla M10 biti dostupna od početka kolovoza, po još neutvrđenoj cijeni.

Nova Tesla M10 tako se pridružuje postojećim Teslinim modelima M6 i M60. Korištenje GPU akcelererianih poslovnih aplikacija udvostručilo se u posljednjih pet godina, a polovica od toga je zahvatila u prvim mjesecima ove godine, navodi istraživanje SysTrack Communitya koje je pružio Lakeside Software.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nvidijina Tesla M10 GPU omogućuje najveću gustoću korisnika u industriji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.