TP-Linkov Talon AD7200 slovi kao najbrži router na svijetu

TP-Linkov Talon AD7200 slovi kao najbrži router na svijetu

Talon AD7200 novi je router od TP-Linka koji slovi za najbrži router na svijetu zahvaljujući najnovijoj wireless tehnologiji, 802.11ad.

Ovom tehnologijom omogućeno je do 10 puta veća brzina nego 802.11ac i do 30 puta brže nego 802.11n.

Router tako radi na novoj 60 GHz frekvenciji koja postiže brzine veće i od Gigabit Etherneta. U skladu s povećanim brojem Wi-Fi uređaja za kućanstvo, raste i potražnja za bržom i pouzdanom bežičnom konekcijom. TP-Linkov router radi na višesturkim frekvencijama na 7.2 Gbps kako bi kompletno pokrila signalom sve uređaje. Nova 60 GHz frekvencija (4600 Mbps) pruža podršku za više simultanih konekcija u jednoj sobi, bez znakova smetnje, dok routerova 5 GHz (1733 Mbps) i 2,4 GHz frekvencija pokriva ostatak kuće.

Talon AD7200 Multi band Wi Fi Router

Koristi osam eksternih antena te jednu internu antenu. Uz pomoć tzv.beam-steering tehnologije kojom detektira objekte i postavlja najčišći put routerovog Wi-Fi signala prema uređajima. Objekti između routera i bežičnog uređaja, poput stolca ili kauča, ovom tehnologijom šalju Wi-Fi signal pored njega. MU-MIMO podrška omogućava routeru da simultano komunicira s više uređaja na svojoj 2,4 ili 5 GHz frekvenciji, što daje mogućnost više korisnika online. Za potrebe usmjerenog Wi-Fia ugrađen je i antenski niz na sredini routera. Posjeduje dovjezgreni procesor na 1,4 GHz koji balansira potražnju uređaja kako bi konekcija uvijek bila brza.

Talon AD7200 Multi band Wi Fi Router 3

Radi na svim postojećim Wi-Fi uređajima, ali i budućim Wireless AD uređajima. Tu su još i dva USB 3.0 porta, putem kojeg se mogu spojiti razni uređaji (printer, flash drive itd.) te četiri Gigabit Ethernet porta. Router ima i VPN, Guest Network (pružanje gostima pristup Wi-Fiu odvojeno od glavne mreže) i upravljanje kada i kako spojeni uređaji mogu pristupiti internetu.

Talon AD7200 Multi-band Wi-Fi Router dostupan je po preporučenoj cijeni od 350 američkih dolara (oko 2.323 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

TP-Linkov Talon AD7200 slovi kao najbrži router na svijetu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.