OnePlus predstavio novi smartphone, OnePlus X

OnePlus predstavio novi smartphone, OnePlus X

OnePlus je službeno lansirao svoj novi telefon s 5-inčnim zaslonom koji koristi OxygenOS.

Ove godine OnePlus je već lansirao jedan telefon (OnePlus 2), no usprkos činjenici da se ne prodaje pretjerano dobro, to ga nije omelo u izdavanju OnePlus X uređaja.

Uređaj dolazi s prilično jakim hardverskim specifikacijama, a i po cijeni je vrlo konkurentan mnogim razvikanim igračima.

U srcu OnePlus X kuca Qualcomm Snapdragon 801 čipset, a tu su još 3 GB RAM-a i 16 GB pohrane proširive microSD karticom.

Ekran telefona je 5-inčni s razlučivošću od 1920 x 1080 piksela, a stražnja kamera dolazi sa senzorom od 13 MP, dok se s prednje strane nalazi selfie kamera sa senzorom od respektabilnih 8 MP.

Uređaju energiju pruža baterija od 2.525 mAh, a sa softverske strane, tu je OnePlusov vlastiti OxygenOS koji se temelji na Androidu 5.1.1 Lollipop.

Kao što možete vidjeti u ovom videu, uređaj je prilično lijep, a obzirom da će se u Europi od 5. studenog prodavati po cijeni od 269 eura (2.062 kn), mogli bismo reći da je vrlo isplativ s obzirom na specifikacije.

Zbog takvog odnosa specifikacije, dizajna i cijene mogao bi se naći na samom vrhu pametnih telefona više srednje klase, no to ćemo moći potvrditi tek kada ga budemo u prilici detaljno testirati.

 

Zadnji testirani model OnePlusa bio je OnePlusOne phablet, a recenziju možete pročitati ovdje

Izvor: Vidi.hr

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus predstavio novi smartphone, OnePlus X - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.