Usporedni test najboljih gaming i Hi Fi slušalica - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Usporedni test najboljih gaming i Hi Fi slušalica

Usporedni test najboljih gaming i Hi Fi slušalica

U potrazi za dobrim zvukom

Testirali smo hi-fi slušalice i gaming headsetove kako bismo otkrili tko nudi najviše na području kvaliteta zvuka, kvalitete izrade i ergonomije te jesu li hi-fi modeli prikladni korištenju u igrama i jesu li gaming headsetovi dobar izbor za slušanje glazbe.

 

Multimedija je postala važan dio našeg života, stalno slušamo glazbu, gledamo filmove i igramo igre. Većina korisnika fokusira se na sliku, dok zvuk često ostane zanemaren. Zvuk je uz sliku ključna komponenta svakog multimedijskog iskustva. Bez obzira slušamo li glazbu, gledamo li film ili pak igramo igru, dobar zvuk je bitan kako bismo se mogli potpuno uživjeti u sadržaj koji konzumiramo.

Iako se radi o prilično jednostavnim komadima hardvera, kod slušalica je bitan čitav niz faktora, što onih vezanih za ugrađene komponente, što onih vezanih za sami fizički dizajn kućišta. Elektroničke komponente su ključne za kvalitetan zvuk, no kako bi komponente mogle ostvariti puni potencijal, fizički dizajn mora biti savršen, tako da je ključno pogoditi balans.

metodologija

 

Osim kvalitete zvuka treba obratiti pažnju i na ergonomiju jer se radi o periferiji koju nosimo i to u vrlo dugim intervalima. Krenuli smo u potragu za najboljim slušalicama u segmentu hi-fi slušalica te gaming headsetova velikog broja brandova kako bismo pronašli najbolje slušalice i headsetove na našem tržištu. Naslušali smo se glazbe raznih žanrova te naigrali igara različitih žanrova, a što smo zaključili, pročitajte u nastavku testa.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test najboljih gaming i Hi Fi slušalica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.