Koji gamepad odabrati - veliki usporedni najboljih - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Koji gamepad odabrati - veliki usporedni najboljih

Koji gamepad odabrati - veliki usporedni najboljih

Steam kontroler: Sam protiv svih

Nabavili smo Steam kontroler i odlučili provjeriti kako se nosi s drugim najboljim gamepadovima koji se mogu naći na tržištu.

Vjerujemo da je prošlo ono vrijeme kada smo kao zagriženi PC gameri širokim lukom izbjegavali “one gamepadove” jer ništa nije moglo zamijeniti WASD i miš. Zbog sve boljih portova igara s konzola na PC, gamepadovi su danas jednostavno prilično potrebni i to za gotovo sve žanrove; od tučnjava i vožnji preko zabavnih platformera pa sve do akcijskih RPG naslova. Pucačine, avanture, strategije i ostale naslove za koje je potreban miš ipak ćemo u najvećem slučaju prepustiti tipkovnici i mišu, mada se i tu stvari polagano mijenjanju zahvaljujući upravo Steam kontroleru koji smo dobili na test usprkos činjenici da se još ne prodaje na našem tržištu pa ga možete nabaviti isključivo u online dućanu Steama.

Steam kontroler želi biti “game changer” koji, onima koji to žele, omogućuje igranje apsolutno svih žanrova uporabom gamepada. Upravo zato smo ovaj usporedni test kontrolera nazvali “Steam kontroler - sam protiv svih”, jer smo Steam kontroler sučelili apsolutno svim drugim najboljim kontrolerima koji se mogu naći na hrvatskom tržištu.

Dobar dio ovog testa usmjeren je i na kvalitetu high-end igraćih kontrolera raspoloživih u našim trgovinama. Naime, odnedavnom službenom podrškom DualShock 4 i Xbox One kontrolera stvari se počinju drastično mijenjati za PC gamere jer ih (opet u teoriji) možete koristiti i za žanrove za koje nisu optimizirani.
Njih nema mnogo, ali su opaki, sposobni, a neki od njih i vrlo, vrlo skupi. Kojeg biste od njih mogli odabrati za svoj PC? Odgovor na to pitanje odlučili smo ponuditi u našem testu.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji gamepad odabrati - veliki usporedni najboljih - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.