Palac gore za kupnju 4K televizora

Palac gore za kupnju 4K televizora

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji se približava i sigurno ne želite biti jedini nespremni za TV event godine. Za vas smo istaknuli nekoliko vrhunskih televizora veličine optimalnih 50 inča i kristalne 4K rezolucije koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

 Philips 7502 PREPORUČENO

 

philips 7502

 

ZA: Philips je u svoj mid-range ubacio premium P5 procesor koji koristi za obradu slike kako bi poboljšao reprodukciju boja, povećao oštrinu, kao i rezoluciju sadržaja koji originalno nije u 4K formatu. Procesor je osvojio brojne nagrade zahvaljujući svojim performansama u zahtjevnim uvjetima. TV dolazi u više dimenzija, a većini će se svidjeti i popularna Ambilight mogućnost s tri strane monitora, koja daje efekt produživanja stvarnih dimenzija ekrana. Radi se o redu ledica iza ruba koji osvjetljavaju zid u bojama koje se pojavljuju na rubovima ekrana. Podržava Chromecast i dolazi s Android TV operacijskim sustavom Marshmallow, no spremna je i nadogradnja na 7.0 Nougat verziju. Podržan je i 4K HDR, a zahvaljujući maksimalnoj svjetljini od 400 nita, dobit će se blago primjetno poboljšanje slike.

PROTIV: HDR i dalje nije ono što proizvođači najavljuju sa 1000+ nit modelima, a odluka da se koristi IPS panel umjesto VA verzije smanjila je ukupan kontrast i crne boje postaju sive u mračnim uvjetima gledanja.

EKRAN: LED, IPS

REZOLUCIJA:  3840 × 2160

SMART TV: Android TV OS 6.0 Marshmallow

WIFI: Da

PRIKLJUČCI: 4 X HDMI, 2 x USB 1 x komponentni priključak, 1 x kompozitni priključak AV in Tuner DVB-T2/C/S2 + HEVC

CIJENA: 6.100,00 kn

 

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju 4K televizora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.