Test All in One računala i gaming konfiguracija mjeseca u mjesečnom newsletteru Vidilaba

  Ne vidite li dobro ovaj e-mail, pogledajte ga online  
 
 
   
 
  vidilogo4

 

 

 
  ---  
 

VIDILAB je testni laboratorij tehnološkog časopisa VIDI, a godišnje testira preko 1000 hardverskih uređaja. Prije kupnje računala, provjerite našu gaming Konfiguaciju mjeseca. Testirali smo i najbolja All in One računala s našeg tržišta.

U hardverskim testovima provjerite što mogu novi AMD APU Raven Ridge procesori, ali i dva Coffe Lake nova Intelova modela. Tu je i Ryzen 7 laptop, te mnoštvo drugih recenzija kao i najaktualnijih vijesti iz IT-a. Provjerite koji uređaji nose teško zaslužene nagrade Vidilab PREPORUKA, HOT STUFF, GRAND PRIX i BEST BUY.

VIDI 265: Optimalna kombinacija hardvera za igranje

Bacili smo u ring Appleov i Samsungov flagship, usporedili QHD monitore, složili jeftin gaming PC, a povodom odlaska Stephena Hawkinga poklanjamo vam dodatni DVD s prve dvije epizode Discoveryeve TV serije Into the Universe With Stephen Hawking sinkronizirane na hrvatski.

Pročitaj više

Koje All-in-One računalo odabrati - Veliki Vidilab usporedni test

Monitor računalo

Glavna je prednost All-in-One računala da ima računalo i monitor u jednom kućištu, bez potrebe za puno žica. Koncept koji je proslavio iMac i na PC strani ima puno predstavnika, a u Vidilabu smo okoupili najbolje modele s tržišta i provjerili u čemu je tajna ove kategorije. 

Pročitaj više

Palac gore za kupnju 4K televizora

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji se približava i sigurno ne želite biti jedini nespremni za TV event godine. Za vas smo istaknuli nekoliko vrhunskih televizora veličine optimalnih 50 inča i kristalne 4K rezolucije koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pročitaj više

Medalje sve

 


VidiLAB:
 Teme 

Konfiguracija mjeseca

Njuškalo Gaming Build

Do odličnih performansi uz nižu cijenu

Tržište second-hand robe na području hardvera iziskuje nešto veće poznavanje pojedinih dijelova od kupnje novog računala u dućanu, no sama činjenica da ćete se morati informirati prije kupnje vas već stavlja u dobru poziciju na području informiranja o proizvodu kakav želite, ali i trebate.

 

Pročitaj više

Odigrali smo cijeli Skyrim VR na Playstation VR -u

Odigrali smo pravi, punokrvni RPG u virtualnoj stvarnosti

Skyrim. Sjeverna provincija Tamriela. Domovina Nordova. Mjesto uskrsnuća zmajeva. Jedna od najprodavanijih i najuspješnijih igara svih vremena. Zašto mu se, i šest i pol godina nakon originalnog izlaska vraćamo, pod izlikom da ćemo samo pogledati unaprijeđenu verziju za nove konzole? A zašto ne bismo?

Pročitaj više

eSports gaming build s novim AMD APU hardverom

Novi AMD-ovi APU procesori poslužili su nam za slaganje idealnog mini prijenosnog gaming računala namijenjenog Pro gamerima

Pročitaj više

Top 5 Free alata za jednostavno rudarenje kripto valuta

Kripto rudarenje s 5 Top jednostavnih alata

Postati dijelom svijeta kripto valuta nikada nije bilo jednostavnije

Pročitaj više



 

 

 

  

Vidilab preporuke

Panasonic Lumix DC-G9L: Video i fotografija

Novi Panasonicov flagship DC-G9L dolazi u paketu s kompaktnim, laganim dizajnom koji je osmišljen za one koji fotoaparat žele nositi svuda sa sobom i koristiti ga na raznim lokacijama. Trenutke iz 4K, 60 fps video zapisa možete pohraniti i kao fotografije koje će i dalje izgledati impresivno.

Pročitaj više

HP Pavilion 27-r002ny

IPS ljepotan s jakim procesorom

Veliki 27’’ IPS monitor pred vama automatski ostavlja odličan dojam, a kada se tome pridruži prilično dobar hardver, možemo razumjeti u čemu je privlačnost ove kategorije. Ipak, nije ni kod Pavilion verzije HP-ovog AiO sve idealno.

Pročitaj više

Dell Inspiron AiO 3464

Dodirni office komp

Jedini model na usporednom testu koji je došao s dodirnim ekranom, koji zapravo i nismo baš koristili.

Pročitaj više

Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila

Sonyjeve nove kompaktne slušalice imaju odlično trajanje baterije, super izolaciju okoline i jasan cijeli raspon zvukova.

Pročitaj više

AMD Ryzen 3 2400G

Ovaj desktop APU bit će spasitelj mnogima koji su zapeli u trenutnom paklu visokih cijena grafičkih kartica.

Pročitaj više

Lenovo Yoga 920: Flagship ponuda od Lenova

Ultrabook segment košta ekstra prvenstveno zbog svog izgleda i portabilnosti. Neki unutra uspiju ugurati i pokoji dodatan detalj, ali pod cijenu težine i debljine.

Pročitaj više

Recenzija: Intel Core i7-8700K

Za one koji ne znaju, i7 linija najbolje služi onima koji računalo koriste za više od gaminga ili ne znaju da im za gaming i7 procesori nisu bili potrebni.

Pročitaj više

NZXT S340 Elite: Kraljevo novo ruho

Kada pričamo o kućištima, teško je zaobići marku NZXT. Iako ih možda niste često viđali, među vodećima su u svijetu što se tiče modernog dizajna i funkcijskih odluka koje očekujemo od novih kućišta.

Pročitaj više

Epson WorkForce WF-100: Mobilni kolorac

Nema baš puno mobilnih printera i k tome još u boji. 

Pročitaj više

 

 

Vidilab hardver

AMD Ryzen 3 2200G

Slabiji od dva AMD Raven Ridge APU-a izravan je udarac Intelu u njihovoj vječitoj borbi za budžetni segment desktop procesora.

Pročitaj više

Lenovo IdeaCentre 520S-23IK

Igrač na kartu stila

Vizualno, Lenovo je definitivno ponudio kvalitetno rješenje. S ekranom dijagonale 23 inča i vrlo tankim obrubom, pri čemu plastično kućište ima metalne elemente i aluminijsko postolje, izgleda atraktivno. U vrlo tanko (za All in One) kućište Lenovo je smjestio hardver sličnih karakteristika kao ostatak modela na usporednom testu.

Pročitaj više

Lenovo IdeaCentre 520-27IKL

Ekran visoke rezolucije i dobra tipkovnica

Veliki IPS ekran u plastičnom kućištu koje izgleda poput aluminija, robusni stalak i poslovni dizajn kriju najopremljeniji AiO na testu. Veliki zaslon od ruba do ruba s 1440p rezolucijom glavni je adut IdeaCentra 520.

Pročitaj više

HP 24-G007NY

Midrange uredski office stroj

Osobno računalo u nešto debljem kućištu 24 inčnog monitora i u HP izvedbi donosi zgodan spoj velikog ekrana i praktičnosti toga što desktop računalo i monitor nisu odvojeni (sa svim pripadajućim kablovima).

Pročitaj više

Acer Aspire Z24-880

Može i gaming

Acerov All-in-One adut dolazi u crno-sivoj kombinaciji, pri čemu je stalak dosta robustan i, iako imitira aluminij, radi se o plastici. Stalak je stabilan i nenametljiv, što se ne može reći i za ekran. Rubovi oko ekrana poprilično su široki, a preko njih je, kao i preko samog zaslona, postavljeno glossy staklo.

Pročitaj više

Recenzija: Intel Core i5-8600K

Coffee Lake predstavlja svojevrsnu prekretnicu u Intelovom razmišljanju o potrebama svojih korisnika, kao i cijenama koje plaćaju za performanse koje dobivaju.

Pročitaj više

Max Mobile GW-10 TWS: Ambiodesktrozne za one koji žele jednostavnost

Sviđa vam se princip posve bežičnih slušalica, a ne želite dati četvrtinu plaće za Samsungovu ponudu? Ovo su prave slušalice za vas.

Pročitaj više

Cubot King Kong: Smartphone Godzilla

Znamo da su King Kong i Godzilla dva različita golema čudovišta, ali svako od imena dobro paše novom Cubotovom mobitelu, koji je napravio zaokret od 180° u odnosu na prijašnje modele. Zadržavši pritom nisku cijenu.

Pročitaj više

Kingston Pulsefire FPS miš i Fury S Pro podloga: Match made in HyperX

Brand se polako, ali sigurno širi PC periferijom, a sada su se okušali i s prvim mišem te, naravno, podlogom s isprintanim logom za malo extra brand awareness-a.

Pročitaj više

Asus ROG GL702ZC: Ryzen 7 u laptopu

Gamerski prijenosnik temeljen na AMD-ovom hardveru prvenstveno predstavlja alternativu za one koji se žele malo odmaknuti od Intela.

Pročitaj više

 


Ostale zanimljivosti iz VidiLAB-a

Coffee Lake na budžetu – Intel izbacio povoljnije dijelove

Već pola godine imamo priliku uživati u novoj Coffee Lake generaciji procesora, no Intel si je osigurao koju kunu više prodavajući samo skuplje modele matičnih ploča te uži izbor procesora.Pročitaj više

Intel: i9 u laptopima

Intelovi workstation procesori iz i9 obitelji dosad su bili rezervirani samo za desktop računala, no Intel je odlučio i9-8950HK model uvrstiti i u prijenosna računala. Iako se taj pothvat čini kao overkill, mnogi profesionalni korisnici objeručke će prihvatiti ovu novinu.

Pročitaj više

Huawei predstavio nove P20 modele pametnih telefona

P20 i P20 Pro sigurno će okrenuti nekoliko glava sa svojim atraktivnim dizajnom, brojnim kamerama i još brojnijim megapiskelima. 

Pročitaj više

Hangar 18 lansirao novu liniju LED televizora NOA Vision

Hrvatska tvrtka Hangar 18 lansirala je novu liniju LED televizora pod nazivom Noa Vision, a na tržištu su trenutno dostupna 2 modela, jedan s dijagonalom od 32 inča i drugi Smart s dijagonalom od 43 inča.Pročitaj više

Nvidijine MX150 mobilne grafičke kartice dolaze s međusobnom razlikom u performansama do 40%

Kako je otkriveno, dvije varijante popularnog grafičkog rješenja u mid range laptopima su se pojavile, no sve spadaju pod isto ime uz drastično različite performanse

Pročitaj više

Predstavljen Galaxy Tab Active2 - tablet "za teren"

Samsungovi Galaxy Tab Active tableti dolaze s ojačanom konstrukcijom kako bi ljudima u ekstremnim radnim uvjetima pružili ono što većina tipičnih tableta ne može - stojički podnose padove, tekućinu i prašinu.

Pročitaj više

Kruže glasine o Nokiji 9 sa senzorom otiska prsta ispod ekrana

Nokia 9 je u krugovima glasina još od prošle godine kao uređaj koji će za HMD podići flagship granicu, poput Samsungove Note serije.

Pročitaj više

Adata pod svojim gaming brendom XPG lansirala novi SSD

Novi SSD cilja gaming grupu, činjenica koju podupire i velikodušna kombinacija crveno-crnih boja, te vjerojatan premium u cijeni nad manje šarenom ponudom

Pročitaj više

 
 

 

 
 

 

 
  ---  
 
     
 
 
Pratite nas na youtube.com i facebook.com
 
 
 
 
  Ukoliko više ne želite primani naš newsletter, odjavite se klikom