Lansirana najsnažnija Microsoftova konzola Xbox One X

Lansirana najsnažnija Microsoftova konzola Xbox One X

Microsoft je službeno započeo globalnu prodaju Xbox One X konzole za koju tvrdi da je najjača konzola ikada napravljena.

Microsoft je službeno lansirao Xbox One X konzolu koja prema njegovim riječima posjeduje 40% više snage od ostalih konzola i omogućuje glatko igranje najzahtjevnijih igara. Nova konzola izlazi s najviše igara do sada, čak 70 njih u prvom tjednu i više od 50 dostupnih na dan izlaska. Naslovi uključuju Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale, Assassin’s Creed Origins, Middle-earth: Shadow of War i FIFA 18.
“Napravili smo Xbox One X kako bi proizvođačima igara dali najsnažniju platformu pomoću koje bi svoje vizije pretvorili u stvarnost i kako bi igračima donijeli konzolu za igranje igara prošlosti, sadašnjosti i budućnosti”, izjavio je Phil Spencer, šef Xbox divizije Microsofta.
Microsoft kaže da je zaprimio veliki broj predbilježbi za Xbox One X konzole i očekuje da će biti u vrhuncu pozornosti za nadolazeće blagdane. 

Snaga konzole

Xbox One X je napravljen za 4K gaming, sadrži ugrađeni 4K Ultra HD Blu-ray, podršku 4K streaming, High Dynamic Range (HDR) podršku za igranje i video, a osim što je najsnažnija konzola na tržištu, Xbox One X je i najmanji Xbox ikada proizveden.

Xbox One X je dostupan na 35 tržišta širom svijeta s početnom cijenom od 499€., a kada će doći u ponudu domaćih trgovina i po kojoj cijeni saznat ćemo uskoro. Microsoft više ne priča ništa o korištenju konzole za VR sadržaje, no možda uskoro razvije neki sustav (i headset), obzirom da puno pažnje ulaže u Windows Mixed Realitiy, pa možda uskoro dobijemo neki XWMR, kako bi i u tom segmentu mogao konkurirati Sonyu.

Izvor: news.xbox.com

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.