Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju

Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju

U skladu s nadolazećim Olimpijskim igrama Samsung je predstavio i limitiranu olimpijsku verziju svog Galaxy S7 Edge smartfona.

Nakon što je kompanija nedavno predstavila i suradnju s NBC-om kojim će pružiti Olimpijske igre u VR-u, sada su svečano u Brazilu predstavili i specijalnu verziju S7 Edge mobitelu.

Specijalno izdanje smartfona dolazi u crnoj boji, sa sitnim detaljima u drugim različim bojama. Tako je na stražnjoj strani vidljiv logo Olimpijskih igara u plavoj boji i obrub oko kamere. Na bočnim stranama tipke su obojane u zelenoj i crvenoj boji. Na njegovoj prednjoj strani je pak žuta boja na zvučniku na vrhu te kao obrub na tipki na dnu. Što se tiče hardverske strane, ona je ista kao i na klasičnom Galaxy S7 Edgeu sa 5,5-inčnim ekranom i rezolucijom od 2560 x 1440, sadržavajući osmojezgreni Exynos 8890, 4 GB RAM-a i 32 GB pohrane (microSD do 200 GB).

Rio Olympic Main 1 Galaxy S7 Edge

Na softverskoj strani ima pak više promjena. Galaxy S7 Edge Olympic Games edicija opremljena je s aplikacijom Rio 2016, specijalnim wallpaperima i tematskim elementima u sučelju. Kompanija će pružiti 12.500 ovih smartfona i Gear IconX slušalica svim sportašima na olimpijskim igrama.

Za ljubitelje Olimpijskih igara kompanija je pružila i mogućnost kupovine ovog smartfona od 18. srpnja. Dostupan će biti u odabranim zemljama koje uključuju Brazil, SAD, Kinu, Njemačku i Koreju. Cijena nije objavljena, no za očekivati je poveća cijena, veća od klasičnog izdanja koja je oko 6.400 kn. Našu recenziju Galaxya S7 Edge možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)