Procurile službene specifikacije za Galaxy Note 7

Procurile službene specifikacije za Galaxy Note 7

Samsungov nadolazeći phablet pod imenom Galaxy Note 7 dolazi u nekoliko verzija pohrane i boja.

Za Samsungov novi phablet kružile su razne nepotvrđene glasine, a sada su konačno procurile i specifikacije koje govore kako će se raditi o zaista jakom i vrhunskom modelu. Prema kineskom izvoru, Galaxy Note 7 smartfon će biti dostupan sa Snapdragon 821 (2,3 GHz) ili Exynos 8893 (2,6-2,7 GHz) procesorom. Potvrđen je zakrivljeni QHD ekran od 5,7-inča koji će imati IP68 certifikat, što znači da će biti vodootporan do određene mjere. Imat će 6 GB radne memorije.

Dostupan će biti u čak tri modela pohrane: 64 GB, 128 GB i 256 GB. Flash memorija imat će UFS 2.0 standard, što znači da će biti veće brzine čitanja i pisanja. Jedna od glasina koje su još službeno nepotvrđene je i da će imati dual-camera konfiguraciju, s 12 MP i 5 MP. Baterija ima kapacitet kao i S7 Active, od 4000 mAh. Dolazit će s Android 6.0.1 Marshmallow i USB Type-C portom, što će predstavljati njihov prvi smartfon s ovakvim portom. Kao ostale specifikacije navodi se novo Grace UX sučelje, S-Pen i Samsung Pay.

Dolazit će u tri različite boje: crna, srebrna i plava. Našu recenziju njihovog Galaxya S7 i S7 Edgea možete pročitati ovdje

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.