Logitech sastavio video zid od svjetlećih tipkovnica

Logitech sastavio video zid od svjetlećih tipkovnica

Korištenjem 160 tipkovnica Logitech je napravio veliki zaslon inspiriran retro gamingom.

Kompanija je nedavno osvojila devet Red Dot nagrada za svoj dizajn, a sada su išli i korak dalje u svojoj orginalnosti, dizajniravši svoje tipkovnice u obliku video zida.

U Bostonu se ovih dana održava PAX East, sajam posvećen sjevernoameričkim gaming natjecanjima na računalima i konzolama, te zanimljivim prezentacijama, panel diskusijama i koncertima.

Logitech je na sajmu odlučio prezentirati svoje gaming tipkovnice sa svjetlećim tipkama, posluživši se originalnim rješenjem. Veliki video zid pod nazivom "The Great Wall of Logitech G" (aludirajući na Veliki kineski zid) se sastoji od 160 G810 tipkovnica, čije se tipke pomoću računalnog softvera pretvaraju u piksele koji stvaraju sliku.

Za programiranje animacija koje se vrte na zaslonu kompanija je angažirala tvrtku Iam8bit, koja je napravila filmove koji podsjećaju na scene gameplaya legendarnih 8-bitnih igara, piše Vidi.hr.

Našu temu retro gaminga u pokretu možete pročitati na ovoj poveznici, dok našu recenziju Logitechove tipkovnice G810 Orion Spectrum možete pronaći ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.