Panasonicov fotoaparat LUMIX DMC-GX80 obogaćuje urbano fotografiranje stilom i sadržajem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Panasonicov fotoaparat LUMIX DMC-GX80 obogaćuje urbano fotografiranje stilom i sadržajem

Panasonicov fotoaparat LUMIX DMC-GX80 obogaćuje urbano fotografiranje stilom i sadržajem

Panasonic proširuje svoju Lumix seriju fotoaparata s DMC-GX80 uređajem.

Najnoviji Panasonicov fotoaparat s izmjenjivim objektivima - model LUMIX DMC-GX80 - predstavlja rješenje za ulične fotografe koji žele poboljšati kvalitetu svoga fotografiranja, ali i ostati vjerni stilu i kreativnoj slobodi na koje računaju u svom radu. Opremljen je najnovijim 4K foto i video mogućnostima, najnaprednijim stabilizatorom i unaprijeđenim umjetničkim funkcijama.

Kompaktan, lagan i elegantnog dizajna, LUMIX DMC-GX80 osmišljen je i izrađen s namjerom da ponudi rezultate na profesionalnoj razini te istovremeno omogući i pokretljivost.

Model se ističe teksturiranim, kožnim retro štihom, kao i visoko-kvalitetnim rebrastim aluminijskim kotačićima i čvrstim, snažnim gripom za fotografiranje jednom rukom.

LUMIX DMC-GX80 karakteristike uključuju 4K Video - koji je četiri puta veće rezolucije i jasnoće od tradicionalnog Full HD-a - kao i funkciju 4K Photo, a pruža i mogućnost izrade savršenih 8-megapikselnih fotografija iz bilo kojeg željenog trenutka u nekom 4K video zapisu. Također, LUMIX DMC-GX80 posjeduje i ultra-brzi auto fokus kojeg karakterizira brzina i preciznost.

Fotoaparat posjeduje i nedavno razvijenu tehnologiju 5-osne dvostruke stabilizacije slike. I objektive i tijelo kamere karakterizira vrhunski stabilizator pa se stoga mogu dobiti dobre slike, bez obzira na fotografiranje u pokretu ili kada se fotoaparat ne drži dovoljno čvrsto. Ove prednosti još su upadljivije kada se slika u high-zoom ili low-light načinima rada, stoji u službenom priopćenju.

LUMIX DMC-GX80 opremljen je i najnovijim umjetničkim funkcijama i tehnologijama, bez potrebe za kompliciranom post-produkcijom. Creative Control način rada posjeduje 22 filtera, dok fotoaparat nudi i novi L.Monochrome način rada, koji izrađuje monokromatske slike bogate gradacije i koji može fotografije obogatiti stilom crno-bijelog filma.

Posjeduje i inovativnu Panasonicovu funkciju Post Focus, koja omogućuje da se promijeni fokus fotografije i nakon fotografiranja. Korištenje ove funkcije je lagano i jednostavno - nakon što je fotografirano u Post Focus načinu rada, potrebno je samo prstom ruke odabrati dio fotografije koji se želi fokusirati dok je pregledavate.

Veliki tronični touch-screen monitor pomiče se za 80 stupnjeva gore i 45 dolje, čime omogućuje lako fotografiranje iz visokih i niskih kutova.

S ugrađenom Wi-Fi konektivnošću, može se povezati s pametnim telefonom ili tabletom, omogućujući fotografiranje na daljinu. Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti ovog modela.

Našu recenziju njihovog Lumix DMC-GF7 možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.