AOC najavio novu liniju gaming monitora pod imenom AGON

AOC najavio novu liniju gaming monitora pod imenom AGON

AGON serija monitora kreirana je da ponudi najbolje značajke i izvanredni dizajn zajednici profesionalnih i hardcore gamera.

Izvedena iz starogrčke riječi, AGON predstavlja natjecanje, sukob i antagonizam. To su karakteristike koje opisuju nadolazeću liniju igraćih monitora svjetskog proizvođača monitora AOC-a. 

U toku ove godine, AOC će lansirati deset različitih modela monitora s IPS ili TN panelima. AGON serija monitora uključuje standardne i zakrivljene modele s Flicker FREE tehnologijom razvijenom od strane AOC-a, obogaćene s nVidijinom G-SYNC ili AMD-ovom FreeSync tehnologijom. 

 AGON linija igracih monitora

Današnji gameri zahtijevaju sve veću vizualnu preciznost i bolju kvalitetu slike kod igraćih monitora, stoga je vrlo bitno da igraći monitori budu obogaćeni najnovijom tehnologijom i dobrim vanjskim dizajnom. Vrijeme odziva od 1 ms (TN), 144 Hz i veća brzina osvježavanja, mogućnost podešavanja visine, ugrađeni zvučnici i USB 3.0 ulaz osnovne su  karakteristike ove nove linije monitora.

Serija monitora dolazi u  veličinama u rasponu od 24-inča (16:9) do ultra širokih 35-inčnih, i rezolucijom od Full HD pa sve do 4K. Kombinacija materijala na poleđini monitora daje AGON seriji elegantni i moderan završetak kako bi savršeno nadopunio bilo koji vrhunski gamerski battlestation.

 Nova AOC linija igracih monitora AGON

Najnoviju liniju igraćih monitora – AGON medijima i PR profesionalcima predstavila je ekipa Natus Vincere Dota 2, 21. ožujka u Beijingu. 

Prvi model AGON linije na europskom tržištu bit će dostupan u lipnju ove godine. 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.