Aida 64 u novoj verziji dobila podršku za Vulkan API

Aida 64 u novoj verziji dobila podršku za Vulkan API

Popularna AIDA dobila je novu verziju (v5.70) i podršku za ray-tracing benchmarke te Vulkan API.

AIDA64 s novom verzijom (v5.70) dobila je mnogo novih poboljšanja i opcija u svojem radu, kojom će pomoći korisnicima u bolje radu. Sposobna je prikazati hardverske informacije na RGB LED mišu, dolazeći s podrškom za Corsair, Logitech i Razer RGB LED miševe, te za Corsair AXi liniju napajanja.

Neke od novih i najvećih opcija odnosi se na podršku za ray-tracing benchmarke i Vulkan API, koji je izašao sredinom prošlog mjeseca.

Zadnje ažuriranje predstavlja praćenje vrijednosti senzora i za RGB LED tipkovnice, podržavajući Corsair Strafe, Logitech G13, Logitech G19, Logitech G19 RGB LED tipkovnice.

Tu je i podrška za Intelov Kaby Lake CPU-ove i AMD-ov Zen Summit Ridge CPU.

Samsungovi CM871 i PM871 SSD-ovi i Kingston SSDNow UV300 također imaju podršku putem softverovog autodetektiranja.

Što se tiče grafičkih kartica omogućena je podrška za GPU detalje za AMD-ove Radeon R5 340X i Radeon R7 350X, te za nVIDIA GeForce 920MX, GeForce 930MX, GeForce 940MX.

Linija AIDA64 softvera za Windowse sastoji se od tri poslovne verzije i kućne verzije. AIDA64 Business predstavlja flagship kompanije, dok AIDA64 Network Audit košta manje. AIDA64 Engineer fokusira se na korporativne inženjere i IT tehničare, uključujući ekspertne alate koji se ne nalaze u kućnoj verziji, AIDA64 Extreme.

Osim računalne verzije, AIDA64 (koju razvija mađarski FinalWire) postoji i u mobilnoj verziji. Izašla je prije gotovo godinu dana za Android, iOS, Windows Phone i Tizen.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.