AMD-ova nova verzija Gaming Evolved softvera donosi nove opcije snimanja

AMD-ova nova verzija Gaming Evolved softvera donosi nove opcije snimanja

Američka kompanija AMD izdala je novu verziju svog softvera za optimizaciju igara i dijeljenje videoisječaka.

Njihov softver Gaming Evolved trenutno automatski optimizira 422 igre, među kojima su i najpoznatije (ArmA, Assassins Creed, Battlefield, Call of Duty, Resident Evil i drugi serijali), ali i one manje poznate (Fishing planet, Goat simulator, Guns and robots itd.). Najnovija verzija Gaming Evolved softvera predstavlja nove opcije za snimanje gameplaya koji bi trebali bitno olakšati dijeljenje.

Gaming Evolved nova ver 2

Kompanija je izjavila kako je sadašnja verzija softvera dizajnirana kako bi uvijek snimala gameplay u pozadini. Softver automatski briše stare videoisječke, a može se konfigurirati i posebna tipka kojom se može obilježiti poseban trenutak u gameplayu, što će stvoriti isječak od 30 sekundi. Također, snima i mikrofon, klikove miša i web kameru skupa s gameplayom.

Uključuje i video editor u koji se može dodatno nadodavati videoisječke. Softver je integriran u dvije današnje najpopularnije igre, Legaue of Legends i Counter Strike: Global Offensive. U njima pruža automatsko editiranje replaya. AMD je izjavio kako će novi Gaming Evolved automatski označavati korisnikove akcije (poput stavljanja bombe, deaktiviranja itd.) te da će one bit potpuno pre-editirane.

Za sada je opcija automatskog snimanja prisutna u dvije spomenute igre, no kompanija je najavila integraciju i za druge igre u budućnosti. Svi stvoreni videoisječci u softveru mogu se jednostavno dijeliti putem Twittera, Facebooka, Plays.tv i drugih mreža sa samo jednim klikom.

Dostupan je za preuzimanje na ovoj AMD-ovoj službenoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.