Sony lansira prvi set PS2 igara za četvorku - 3.0 out of 5 based on 5 votes
Sony lansira prvi set PS2 igara za četvorku

Sony lansira prvi set PS2 igara za četvorku

Krajem prošlog mjeseca Sony je potvrdio da radi na PS2 kompatibilnosti unatrag za Playstation 4, a sada predstavljaju i prvi set igara.

Japanska kompanija Sony objavila je prve naslove PS2 igara za PS4 igraću konzolu, među kojima su i najpoznatiji naslovi poput Grand Theft Auta.

Prve PS2 igre s novom tehnologijom emuliranja koje se izvode na PS4 bile su Star Wars igre: Star Wars: Battlefront, Super Star Wars, Racer Revenge, Jedi Starfighter i Bounty Hunter.

Tako sada predstavljaju novih osam igara koje se mogu kupiti preko PlayStation Storea. To su: Dark Cloud, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Rogue Galaxy i Mark of Kri (svi su po 15 dolara tj. oko 105 kn), te Twisted Metal: Black i War of the Monsters (oba za deset dolara tj. oko 70 kn).

Dodana je opcija Trophy, a sve igre su up-renderirane za 1080p igranje. Sadrže sve opcije kao i standardna PS4 igra, kao što su Remote Play, Live Broadcast, Share Play, Activity Feeds i Second Screen, navodi službeni blog Playstationa.

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.