Microsoftova Lumia 950 XL rasprodana u roku od pola dana

Microsoftova Lumia 950 XL rasprodana u roku od pola dana

Microsoftovi online dućani započeli su s prodajom novog Microsoftovog mobitela, Lumie 950 XL.

U samo nekoliko sati rasprodani su svi primjerci, koji će biti dostavljeni do 11. prosinca onima koji su uspjeli naručiti. Na stranicama Storea vraćen je gumb za prednarudžbu, pokazujući kako ne mora samo iPhone biti ekspresno rasprodan.

Za američko područje Lumia 950 XL dolazi s besplatnim Continuum adapterom (Display Dockom), a kompanija kaže da je ta ponuda ograničena, što znači da novi kupci možda neće dobiti tu pogodnost.

Obzirom da Microsoft puno nade polaže u Lumiju 950 XL, kao i u kompaktnu Lumiju 950, ovakav oprezni potez zapravo i ne čudi s obzirom na katastrofalne prodajne rezultate Lumije u zadnjem kvartalu, koji su se u svakom kvartalom sve manje prodavali.

Što se hardverskih značajki tiče, Lumia 950 XL dolazi s 5,7-inčnim WQHD zaslonom i 518 ppi, 3 GB RAM-a i Snapdragon 810 procesorom takta od 2,0 GHz, navodi službena Microsoftova stranica. Pohrana mu iznosi 32 GB, a ima i Gorilla Glass 4 zaštitno staklo. Stražnja kamera iznosi 20 MP, dok prednja 5 MP.
Podržava microSD kartice do 200 GB i bateriju od 3.340 mAh. 

Pored toga uređaj podržava spomenuti Display Dock, koji korisnicima omogućuje pretvaranje telefona u desktop PC računalo spajanjem eksternog zaslona, miša i tipkovnice.

U američkom Storeu se otključana Lumia 950 XL prodaje za 649 dolara (oko 4.590 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.