Sony WH-1000XM2

Sony WH-1000XM2

Glasna tišina

Sustav aktivnog suzbijanja buke omogućava maksimalnu kvalitetu zvuka čak i u najbučnijim okruženjima.

Sony uz Bose i Sennheiser slovi za najboljeg proizvođača bežičnih slušalica, no povezivost Bluetoothom tek je prva u nizu impresivnih mogućnosti ovih slušalica. Ono što ih izdvaja u moru odličnih modela koje smo testirali mogućnost je aktivnog suzbijanja buke. Ove slušalice koriste mikrofone koji prate buku iz okoline i puštaju suprotne frekvencije kako bi je suzbili.

Kvaliteta zvuka uistinu je impresivna. Zvučna slika ima vrlo dobar balans uz nešto istaknutije niske tonove. Visoki su tonovi jasni i imaju dovolju prisutnost, dok su srednji tonovi nešto povučeniji. Niski su tonovi precizni i možda čak malko predominantni za ljubitelje referentnog zvuka. Gdje Sony WH-1000XM2 nije impresivan njegov je soundstage, koji je prilično prosječan čak i kada se potpuno isključi aktivni noise cancelling.

Manji driveri i zatvoren dizajn koji je ispunjen komponentama za noise cancelling i bežično povezivanje ovim slušalicama jednostavno ne dopuštaju prostornost zvuka. Kvaliteta je izrade odlična; konstrukcija je većinom izrađena od vrlo kvalitetne plastike, dok je obruč izrađen od metala i svi su jastučići obloženi kožom.

Ergonomski dizajn također je odličan. Pritisna sila mrvicu je viša od prosjeka kako bi se ostvarila bolja izolacija buke, no vrlo meki jastučići i odličan sustav zglobova omogućuju earcupovima da savršeno obgrle vaše uši uz iznimnu udobnost. Sony WH-1000XM2 su uistinu odlične slušalice kojima su glavna mana visoka cijena i tek prosječan soundstage.

No ako tražite jedne od najboljih bežičnih slušalica na tržištu, ovaj model definitivno trebate uzeti u obzir.

 

usporeni test slušalice pregled modela9

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony WH-1000XM2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony WH-1000XM2 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.