HyperX Cloud Mix

HyperX Cloud Mix

Gaming i bežično

HyperX je dodao novog člana u Cloud obitelj slušalica, a donose odličan spoj mogućnosti za svakog korisnika

 

HyperX je Kingstonov gaming brend, a pod svojim imenom ima brojne svestrane proizvode. Jedan od njih je i Cloud serija slušalica, koja je već svjetski poznata po svojoj kvaliteti uz pristupačnu cijenu srednjeg ranga.

Nakon što je Cloudov model korisnicima pružio vrhunski zvuk uz još bolju udobnost, Cloud II unaprijedio je kontrole slušalica. Izlaskom Cloud Revolver modela uveden je i novi dizajn u kojem se, u unutrašnjosti slušalica kod reprodukcije zvuka, odvajaju zvukovi visokih i niskih frekvencija za precizniji i jasniji zvuk.

Tako dolazimo do najnovijih slušalica u ponudi, HyperX Cloud MIX modela. S novim dizajnom slušalica zadržavaju udobnost prijašnjih verzija, no dodaju nove funkcije koje će sigurno oduševiti mnoge korisnike. Naime, kupnjom većine dobrih gaming slušalica, ograničeni ste na njihovo korištenje isključivo dok ste za računalom.

 

I kada kupite wireless model, većinom se radi o USB dongleu koji prenosi podatke te ga nije moguće povezati s mobitelom. HyperX je zato spojio odlične gaming slušalice, a u isto vrijeme omogućio njihovo svakodnevno korištenje i kada se odmaknete od računala.

Sami driveri smanjeni su sa 50 mm na 40 mm te je samim time zvučnik kompletno manji i, ovisno o korisniku, neće kompletno prekriti uho, već se na njega naslanja. Srećom, velike spužve osiguravaju ugodno korištenje i na duže vrijeme.

S računalom se povezuju pomoću dugog, odvojivog, 3,5 mm kabla koji na sebi ima jednostavne kontrole za glasnoću zvuka, kao i za rad mikrofona. Uz utor za žicu na slušalicama je i utor za prikapčanje odvojivog mikrofona koji ima solidne performanse, zajedno s filtriranjem pozadinskih zvukova kako bi vaš glas bio jasniji.

 

 

Za vrijeme gaminga oštri zvukovi su istaknuti pa nismo imali problema kod lociranja meta, dok dublji zvukovi i dalje imaju jasan ton, iako malo gube na impresivnosti u usporedbi s većim 50 mm driverima.

Iako slušalice nemaju virtualnu surround kontrolu, riječ je ionako o umjetnom efektu kod gotovo svih slušalica koji možete lagano postići pomoću aplikacija na računalu. Naravno, osim PC-ja, HyperX se može pohvaliti podrškom i na svim konzolama poput PS4, XBOX, Nintendo Switch, mobitelima, itd.

HyperX Cloud MIX 1v2

 

Gamerski Bluetooth?

Jednom kada odspojite 3,5 mm kabel iz slušalica, dobivate drugu stranu ovog uređaja. Slušalice se prebacuju u bežični način rada zahvaljujući bluetooth tehnologiji te se samim time mogu povezati sa svakim uređaj koji bluetoothom podržava reprodukciju zvuka.

Osim kontrole putem drugih uređaja, na sebi također imaju kontrolu zvuka. Prema potrebi se uključuje i integrirani mikrofon kako biste i dalje mogli komunicirati, naravno s nešto slabijom kvalitetom i bez uklanjanja pozadinskih zvukova.

 

 

Slušalice između punjenja drže u prosjeku do dvadeset sati na bateriji, što je sasvim dovoljno za ugodno korištenje bez puno brige o bateriji. Zahvaljujući bluetoothu, slušalice su odlične za korištenje u pokretu, a smanjene dimenzije neće ih odmah klasificirati kao “gaming headset”.

Imajte na umu kako kod bluetootha postoji određeno kašnjenje audio signala, ovisno o samoj kvaliteti signala, što bi nekima moglo smetati pri igranju ili gledanju videa, no kod slušanja glazbe uopće ne smeta.

 

Sam dizajn napravljen je kako slušalice ne bi pretjerano upadale u oko, iako je HyperX dizajn poprilično “gamerski”. Riječ je o aluminijskim slušalicama sa čvrstim metalnim spojem između slušalica i trake koja ide preko glave. Sama je traka iznimno savitljiva i meka te je vrlo udobna za korištenje na duže vrijeme.

Slušalice teže 260 g što je sasvim pristojno s obzirom na to da je uračunata i baterija. Dolaze u crnoj i bijeloj boji, pa imate izbor ovisno o ukusu.

Više informacija

  • Model: Cloud MIX
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 4
  • Kvaliteta: 5
  • Ergonomija: 5
  • Proizvođač: HyperX
  • Tip: Gaming žičane + bežične slušalice
  • Sučelje: 3,5 mm x 2 + Bluetooth 4.2
  • Mikrofon: Da, dva.
  • Veličina drivera: 40 mm
  • Raspon frekvencije: 10 Hz - 40 kHz
  • Duljina kabela/masa slušalica: 1,3 m/260 g
  • Ostalo: Bluetooth podržani profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, DIP, Bluetooth podržani codeci: aptX, aptX Low Latency, SBC, AAC
  • Plus: Odličan Cloud dizajn, ugodne za nošenje, odlična glasnoća i jasnoća slušanja
  • Minus: Senzor nema Cijena, manji dizajn ne pokriva uho pa će nekima smetati duže nošenje
  • Ustupitelj i cijena: Kingston www.hyperxgaming.com Cijena: 1.329,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud Mix

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Cloud Mix - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.