Marley Chant Sport

Marley Chant Sport

Za večer u prirodi

Chant sport ima puno solidnih karakteristika, no niti jedna se ne ističe.



Nešto veći od Mini varijante, Chant Sport dizajniran je tako da zvuk reproducira u krugu od 360 stupnjeva oko sebe te ga je tako lakše pozicionirati za odlično slušanje glazbe. Dimenzijama je i dalje kompaktan te se može usporediti s manjom bocom za vodu, kakvu, primjerice, imate na biciklu.

 

Marley Chant Sport 2

Zahvaljujući takvom dizajnu može se postaviti na takve držače, za slušanje glazbe u pokretu. Glavni izvor zvuka su dva aktivna zvučnika usmjerena u suprotne strane s ukupnom snagom od 9 W. Kako bi se poboljšala reprodukcija dubokih tonova, tu su i dva pasivna radijatora koji solidno obavljaju svoju zadaću, no nisu među boljima koje smo čuli na ovom testu, pogotovo jednom kada povećate glasnoću.

Jednom kada ste vani, sitne nesavršenosti u reprodukciji glazbe mogu se lako zanemariti. Bonus kod zvučnika je i IPX7 rating, što znači da je zvučnik manje-više otporan na vodu. Može izdržati pad u vodu te će plutati bez problema, no namjerno uranjanje na dubine veće od pola metra i na duže vrijeme od pola sata brzo bi mu moglo presuditi.

 

Marley Chant Sport 3

Na kišu je zato u potpunosti otporan. Od tehnologije tu je Bluetooth 4 .0, koji vrijeme polagano već gazi, no ima i mikrofon te je pomoću njega moguće obavljati i pozive. Baterija traje do oko osam sati, ovisno, naravno, o glasnoći reprodukcije, dok punjenje također traje nešto više od dva sata sa standardnim punjačem koji imate kod kuće. Naravno, pri izradi ovog zvučnika koristilo se maksimalno moguće recikliranih materijala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Marley Chant Sport

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Marley Chant Sport - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.