JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2

Za ozbiljne performanse

Xtreme 2 možda ne ide do ekstrema Boomboxa, no nije ni daleko.



Xtreme 2 je definitivno na gornjem dijelu spektra kada pričamo o veličini zvučnika, ali i njegovim performansama. Zvuk koji proizvodi veoma je jasan i tonovi se ne miješaju čak ni pri višoj glasnoći. O niskim tonovima brinu dva pasivna radijatora na krajevima cilindra koji su postali standard JBL prijenosnih zvučnika.

 

JBL Xtreme 2 2

Sami aktivni zvučnici su s jedne strane cilindra, gdje je i JBL logo. Sastoje se od dva visokotonca i dva srednjotonca koji zajedno imaju do 50 W snage, što će biti dovoljno i za one najzahtjevnije, a opcija da se povežu dva ovakva zvučnika samo je šlag na tortu. Sa svake strane tipki za kontrolu glazbe vidimo šipke za koje se mogu privezati remeni za lagano nošenje zvučnika.

Baterija od 10.000 mAh traje oko 15 sati, ovisno, naravno, o glasnoći, dok joj za punjenje trebaju oko tri i pol sata. Pored utora za punjenje je zato USB izlaz kojim možete brzo puniti svoj mobitel, ako vam ponestane baterije na putu. Kao i ostali u ovoj generaciji zvučnika, Xtreme 2 je vodootporan s IPX7 rejtingom, što znači da može podnijeti sve osim uranjanja na dubine veće od metra, no bilo bi idealno kada biste i to mogli izbjeći jer, nakon svega, ipak nije tome namijenjen.

 

JBL Xtreme 2 3

Jedini su minus kod ovakvog zvučnika, naravno, težina i dimenzije te ga nije lako nositi na dulje staze, no nije nemoguće. Naravno, uz ovakav zvučnik dolazi i jednako visoka cijena te svakako morate biti sigurni kako je to upravo ono što vam treba. Xtreme 2 svakako opravdava svoje ime i po našem je mišljenju u usporedbi s Boomboxom jedino slabiji po pitanju dubokih tonova kod glasnije reprodukcije glazbe.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL Xtreme 2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL Xtreme 2 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.