Marshall Killburn II

Marshall Killburn II

Marshall za putovanja

Bluetooth 5.0 je stigao!

Marshall zvučnik klasičnog izgleda, koji će se dopasti starijim ljubiteljima žanra, ali i mlađima jer ipak je retro u modi. Marshall brand zvučnike i slušalice proizvodi švicarska firma Zound Industries i možemo reći da su ostali vjerni izvoru. Kilburn II je po izgledu, a i performansama, nešto manja verzija Stanmore zvučnika te nudi jednaku kontrolu zvuka u obliku analognih potenciometara kakvi su se nalazili na originalnim Marshallovim pojačalima.

 

Marshall Kilburn II 2

Prvime kontrolirate glasnoću neovisno o postavkama na mobitelu, iako i one imaju utjecaj na konačnu snagu. Drugi i trći potenciometar svaki kontroliraju snagu duboke, odnosno visoke frekvencije kako bi izlazni zvuk prilagodili svojem ukusu.. Primjerice, ako tiho slušate glazbu, mogli biste htjeti malo više dubokih tonova, no jednom kada zvučnik navinete, prejaki duboki tonovi počnu distorzirati glazbu, pa ih je poželjno ipak malo oslabiti za optimalno iskustvo slušanja glazbe.

Kao i kod Stanmore modela, naše mišljenje je da će se gitara puno bolje čuti na ovom zvučniku od, recimo, EDM glazbe kao suprotne krajnosi, a zvučnik je vjerojatno prilagođen glazbi koja je brand i proslavila. Dolazi s baterijom od 20 sati rada te ima jedan woofer snage 20 W i dva visokotonca od 16 W za 36 W ukupne snage. Tu je i Bluetooth 5 specifikacija koja predstavlja prvi primjerak bežične reprodukcije glazbe koju smo mogli ozbiljnije testirati s ovom tehnologijom.

 

Marshall Kilburn II 3

Osim, naravno, veće kvalitete audiozapisa koji je moguće slati, domet se povećao za duplo, premda to ne znači da će takvi rezultati biti u stvarnosti. Srećom, možemo potvrditi da ni na petnaestak metara od zvučnika sa zidom između nismo izgubili signal, što je odličan rezultat, no s 5.0 specifikacijom bira se između daljine i količine podataka koju može prenijeti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Marshall Killburn II

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Marshall Killburn II - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.