Jabees Beatbox BI

Jabees Beatbox BI

Iznenađujuća snaga

Budget model može se mjeriti sa skupljima po zvuku.

Od ovako malog zvučnika po realno iznenađujuće prihvatljivoj cijeni ne možete očekivati previše snage, no bili smo ugodno iznenađeni jednom kada smo krenuli slušati ovaj primjerak. Naravno, na duboke tonove možete manje-više zaboraviti, no bit će čisti i jasni do nekih 80% snage zvučnika, koji prostoriju lako ispuni glazbom, dok god niste pretjerano visokih očekivanja za ovako malen zvučnik.

 

IMG 20181220 113936

Naime, ima dva aktivna srednjetonca u sebi za 6 W snage i srednji pasivni za niske tonove, poredanih po dužini, koji proizvode jasan zvuk u jednom smjeru, pa će biti potrebno taktički ga postaviti kako bi svi imali jednako iskustvo slušanja glazbe. No, jedinstven je i po jednoj drugoj značajki, a to je gumeni povez sa stražnje strane, koji je namijenjen da se stavi oko šipke bicikla te se zvučnik usmjeri u korisnika.

Tako možete imati glazbu, a i dalje biti svjesni svoje okoline prilikom vožnje, ako vam ne smetaju osuđujući pogledi ostalih prolaznika, naravno. Riječ je, naravno, o malenom zvučniku s Bluetooth 4.1 verzijom te vremenom reprodukcije do nekih pet sati. Naravno, vrijeme punjenja također traje neka dva sata.

 

Jabees BeatBox BI 2

Kako je zvučnik namijenjen za korištenje vani, ima i IPx4 rejting, što znači da može podnijeti laki i kratki kontakt s vodom, no najbolje je taj kontakt izbjegavati. Tako da, ako vas tijekom vožnje uhvati laganija kiša, nema potrebe za panikom, no bolje ga pospremite kao što biste pospremili i svoj pametni telefon.

Naravno, tu je još i AUX ako na taj način želite povezati zvučnik s izvorom za manju potrošnju ili ako drugi uređaj nema mogućnost Bluetootha.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Jabees Beatbox BI

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Jabees Beatbox BI - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.