HavIt M10

HavIt M10

Za umjerenog korisnika

M16 ima dugotrajnu bateriju i pristojan zvuk na budžetu.



Ovaj zvučnik ima pasivne radijatore niskih tonova slične onima JBL modela, no manje dimenzije i snaga dva aktivna srednjetonca limitiraju njegovu snagu. Drugim riječima, ovaj zvučnik idealan je ako preko njega planirate razgovarati ili vam nije potrebna visoka glasnoća. Naravno, malene dimenzije znače i pliće duboke tonove.

 

Havit M16 2

S druge strane, ima gotovo pola kilograma težine, što znači da je nešto teži od konkurencije. Dizajn je moderan i dolazi do izražaja u kući, gdje bismo vam i savjetovali da ga držite pošto nema IP rejting, no zato pri srednjoj jačini može reproducirati glazbu do 12 sati bez problema, što ga čini idealnim malim zvučnikom za dom.

Brzo se povezuje s uređajima te održava konekciju do oko 10 metara, zahvaljujući Bluetooth 4,2 standardu, koji mu i omogućuje dugotrajnost baterije. Plus mu je konektivnost izvan Bluetooth tehnologije jer ispod gumenog pokrova nalazimo i USB za punjenje te povezivanje s računalom, kao i utor za AUX kabel, ako ga želite spojiti s nečime što nema Bluetooth mogućnosti.

 

Havit M16 3

Tu je i utor za MicroSD kartice na koje možete unaprijed snimiti glazbu kako bi samo mogli stisnuti play bez zezancije s mobitelom. Naravno, guma će ga štititi od male količine vode, no bolje ga je držati podalje. Zvukove emitira u jednome smjeru, pa ga je tako potrebno i postaviti u sobi za maksimalan užitak u reprodukciji glazbe.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HavIt M10

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HavIt M10 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.